Radu Stoicescu, polițistul-ispită, anchetat pentru că a participat la „Insula Iubirii”: „Mi-am asumat de la bun început”

#Insula iubirii

Atunci când s-a prezentat în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, Radu Stoicescu nu s-a ferit să dezvăluie cu ce se ocupă, mărturisind chiar din prima ediție că este polițist. De asemenea, a precizat că era conștient că participarea la acest show va avea unele consecințe. Prin urmare, se află în prezent sub o anchetă internă, după ce a apărut în cadrul emisiunii „Insula iubirii” ca ispită.

Radu Stoiescu, anchetat pentru că a participat ca ispită la „Insula iubirii” / foto: colaj Instagram
Radu Stoiescu, anchetat pentru că a participat ca ispită la „Insula iubirii” / foto: colaj Instagram

Cum a fost posibil ca un angajat MAI să devină ispită la „Insula iubirii”, de la Antena 1? Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a dispus o anchetă internă referitoare la participarea lui Radu Stoicescu la emisiune și este, în prezent, subiectul unei cercetări disciplinare dispuse la nivelul instituției pe care o reprezintă.

De asemenea, reprezentanții Poliției Capitalei au transmis că se va stabili, la finalul anchetei, dacă acesta a încălcat normele instituției, unde este angajat, iar apoi se va decide dacă este cazul ca autoritățile să ia măsuri în acest sens.

Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări interne, prin intermediul Biroului Control Intern Sector 1, pentru a se stabili dacă polițistul a încălcat normele legale, urmând ca la finalul verificărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

„Eu mi-am asumat de la bun început”

Calitatea de organ judiciar de cercetare penală al poliției judiciare este incompatibilă cu orice funcție publică sau privată, cu excepția funcțiilor didactice din învățământul superior”, au explicat reprezentanții Poliției Capitalei pentru Fanatik.

De cealaltă parte, Radu Stoicescu a mărturisit că a fost conștient de potențialele consecințe ale participării sale la emisiune în calitate de ispită:

În momentul în care s-au difuzat imaginile cu mine, am fost băgat într-o cercetare internă de către minister, dar n-am denigrat imaginea Poliției Române, ceea ce nu pot spune că m-a afectat în mod direct. Într-adevăr, este o cercetare internă, așa cum sunt normele noastre iar eu mi-am asumat de la bun început acest lucru, în momentul în care am vrut să particip la Insula Iubirii”, a declarat polițistul, pentru Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alin oprea medana larisa uta jpg
Blind1 (907 of 1787) jpg
Blind2 (1056 of 1979) jpg
netflix 4011345 1280 jpg
teo trandafir colaj facebook jpg
netflix pixabay jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net