Reîncepe emisiunea de la Antena 1, Splash! Vedete la apă. Cine sunt curajoasele vedete care se vor arunca de pe platformă

Cel mai curajos show al verii, "Splash! Vedete la apă", dă startul distracției în noul sezon, având premiera pe 1 august, de la 20.30, la Antena 1.

Juriu. Foto: arhiva.
Juriu. Foto: arhiva.

Show-ul reunește peste 60 de vedete din diverse domenii, toate acceptând provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile. Această competiție promite să fie spectacolul verii, demonstrând că participanții pot realiza lucruri pe care nici nu le-ar fi imaginat.

Noul sezon va include nouă ediții, fiecare având o tematică unică, culminând cu o finală ce va desemna câștigătorul "Splash! Vedete la apă".

Emisiunea va fi difuzată în fiecare joi și vineri, de la 20.30, la Antena 1. Competiția va fi intensă, dar plină de emoții și bucurii, oferind un show al curajului și distracției.

Vedetele participante vor avea ocazia să-și demonstreze rezistența fizică, să-și confrunte temerile și să-și testeze încrederea în propriile forțe.

Cine sunt vedetele sezonului

Splash! Vedete la apă începe pe 1 august / foto: Antena 1
Splash! Vedete la apă începe pe 1 august / foto: Antena 1

Curajoșii care au acceptat provocarea "Splash! Vedete la apă" se vor antrena alături de instructorii lor la Complexul Sportiv de Natație Otopeni.

Acest loc va deveni cel mai mare platou de televiziune din România, oferind participanților platforme de 3, 5, 7 și 10 metri de pe care vor executa salturi spectaculoase în fiecare săptămână.

Printre numele celebre care vor participa în acest sezon se numără Dani Oțil, Andreea Antonescu, Marian Drăgulescu, Ilona Brezonianu, Ristei, Daniela Gyorfi, George Tănase, Bella Santiago și Jean de la Craiova.

Telespectatorii vor descoperi cine sunt celelalte vedete, care vor face cele mai spectaculoase salturi și cum au rezistat în fața provocărilor.

Emisiunea care testează limitele concurenților

"Splash! Vedete la apă" este un show de televiziune popular în România, debutând pe Antena 1 în 2013. Inspirat din formatul internațional "Celebrity Splash!", emisiunea aduce vedete din diverse domenii pentru a executa sărituri spectaculoase în apă de la înălțimi variate.

Participanții sunt antrenați de profesioniști și își depășesc limitele fizice și psihice. De-a lungul sezoanelor, emisiunea a câștigat popularitate datorită combinației de curaj, divertisment și performanțe impresionante.

Cu fiecare nou sezon, "Splash! Vedete la apă" continuă să captiveze publicul, oferind un spectacol plin de emoții și adrenalină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net