Richard Abou Zaki de la „Chefi la cuțite”, jurat la MasterChef: „M-a bucurat invitația”
Schimbări neașteptate în cadrul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni culinare din Italia. Un nou jurat se va alătura echipei MasterChef pentru un proiect important la care va lucra în perioada următoare.

Cancan.ro a anunțat faptul că celebrul bucătar Richard Abou Zaki, în prezent jurat la emisiunea Chefi la cuțite, a acceptat provocarea de a face parte din noul proiect, MasterChef Italia, care are o rubrică specială numită MasterChef Magazine.
Juratul de la Antena 1, pregătit pentru o nouă provocare
Richard Abou Zaki este în prezent jurat la Chefi la cuțite. De asemenea, a primit oferta de a face parte din rubrica specială MasterChef Magazine, emisiune din Italia.
Alături de alți chefi de renume, bucătarul va găti alături de un fost concurent al show-ului culinar. Richard Abou Zaki are cu ce se lăuda, căci a fost desemnat în anul 2024 cel mai bun chef din Italia, în cadrul galei „Identità Golose – Le Guide Ristoranti”. De asemenea, deține patru restaurante în Italia, printre care Retroscena, cu o stea Michellin.
Richard Abou Zaki: „M-a bucurat invitația lor”

MasterChef România și Chefi la cuțite sunt două dintre cele mai urmărite emisiuni TV. Faptul că Richard Abou Zaki a acceptat provocarea de a face parte din alt show culinar, în paralel fiind jurat la Antena 1, a creat confuzie. Din fericire, bucătarul a explicat că emisiunea la care va participa se află în Italia.
Cu drag a acceptat invitația de a face parte din rubrica specială MasterChef Magazine; Richard Abou Zaki va găti varză marinată în roșu cu sos de anghilă afumată și reducție de ienupăr.
„MasterChef Italia are o rubrică specială, MasterChef Magazine, unde chefi de top din Italia sunt invitați să gătească cu câte un fost concurent o farfurie care e reprezentativă pentru ei. M-a bucurat invitația lor, să mă număr printre cei mai influenți chefi din Italia și am ales să gătesc varză marinată în roșu cu sos de anghilă afumată și reducție de ienupăr”, a dezvăluit chef Richard Abou Zaki, pentru sursa amintită.