S-au luat la bătaie la Survivor România: „De ce arunci cu c***t în mine? Ești în sevraj!”

#Survivor România
Ultima actualizare:

S-au luat la bătaie la Survivor România! Se pare că participanților nu le-a fost de ajuns pumnii și picioarele împărțite pe teren, au adus acum violența și în taberele în care conviețuiesc. Cândva prieteni buni, Ada și DOC mai aveau puțin și săreau la bătaie după o discuție aprinsă. De la ce a pornit conflictul dintre cei doi?

S-au luat la bătaie la Survivor România! Foto: colaj/captură Pro TV
S-au luat la bătaie la Survivor România! Foto: colaj/captură Pro TV

Scandal uriaș la Survivor România

Un nou scandal a izbucnit la Survivor România. Și, surprinzător, sau nu, se concentrează tot pe DOC, care se pare că nu dorește să se înțeleagă cu ai săi colegi, în ciuda faptului că este din nou propus spre eliminare. Starea de spirit în tabăra Faimoșilor era deja ridicată, totul începând de la o discuție despre accidentarea lui Mihai Zmărăndescu și care nu îl implica deloc pe DOC.

Mihai a aflat, de la Ionuț Iftimoaie, că fetele, dar în special Carmen Grebenișan, ar vrea să îl propună spre eliminare și au întrebat cât ar trebui să mai aștepte de la accidentarea sa pentru a-l putea nominaliza. Cu toate acestea, apărându-se, faimoasa l-a acuzat imediat pe Ionuț, că el a inițiat conversația, ea doar i-a dat apă la moară. Colegele au sărit și ele, susținând-o și afirmând că ea nu ar vota niciodată un coleg care este accidentat. Iar de aici, scandalul a luat amploare.

DOC a intervenit, chiar dacă nu era implicat în mod direct în discuție și putea evita o dispută: „Lasă-ne cu vrăjeala! Eu vreau doar ca lumea să vadă cum ești. Să vadă cum sunteți voi, atâta tot. Eu sunt pregătit să plec acasă. Tu poți să stai 300 de ani aici. Cu genunchiul tău sau fără”.

Imediat, prima care l-a contrazis a fost Ștefania: „Tu te-ai trezit, cel care nu are pic de respect, DOC! Nu ai pic de respect, față de noi, ca oameni!”. Replica artistului a fost că ea se lasă manipulată: „Tu știi sport și atât. Nu ai o dezvoltare de om, mai ai până să crești, să înțelegi niște aspecte. Stai liniștită! Te manipulează fetele astea cum vor ele!”

Conflictul dintre DOC și ADA a pornit după o remarcă a lui Kamara

Conflictul s-ar fi putut opri aici, asta dacă Kamara nu ar fi adus în discuție faptul că Ada l-a nominalizat spre eliminare tocmai pentru că are o comunitate mare în spate și i-ar salva pe alții.

Asta l-a enervat și mai tare pe DOC: „Bă, eu vreau să pleci de o lună! M-ai înnebunit de cap! De când m-ai făcut….De când umbli în c***l gol și nu putem să stăm. Păi, fata mea, trebuia să pleci de mult. N-ai mai adus puncte de când punctele erau la modă”

Vrând să îi spună tot ce are pe suflet, Ada s-a ridicat în picioare și s-a poziționat în fața lui: „DOC, oricum sunt mari șanse să pleci. De ce arunci cu c***t în mine? N-am aruncat niciodată în tine! Am stat în același pat! Îți țâțâie…! Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea! Ești în sevraj! Toată lumea vorbește despre asta! Întreabă pe cine a venit de afară! Că toată lumea vorbește că ești în sevraj”.

Adresându-i mai multe injurii în timp ce se apropria și el de colega sa, faimosul a împins-o. Chiar dacă gestul a șocat-o, Ada a recunoscut că ea nu își dorea să se ajungă aici și dacă ar fi să plece acasă, ar vrea să facă asta împăcată cu toți colegii ei.

Prezentatorul emisiunii a anunțat o pedeaspă pentru DOC și Ada

Violența fizică nu fost trecută cu vederea. Daniel Pavel a anunțat în consiliu că și Ada și DOC vor avea de ispășit o pedeapsă. Dacă nu se vor supune, urmările vor fi mult mai grave.

 „Pentru comportamentul pe care l-ați avut pe insulă…Pentru această altercație, voi veți primi o pedeapsă. La următoarea recompensă, Ada și Doc, voi nu veți participa. Este vorba de mersul de dincolo de o limită. Vreau să vă acceptați pedeapsa. Dacă nu acceptați pedeapsa, lucrurile se schimbă”, a transmis prezentatorul de la Survivor România.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 14 28 33 jpg
Andreea Bălan și Andreea Antonescu 3 Foto Antena 1 JPG
12 serial tanar si nelinistit lee phillip bell site foto gettyimages jpeg
gabriel liiceanu JPG
Andree Balan si Andreea Antonescu la America Express Foto Antena 1 jpg
banner emmanuel macron png