A pus steagul lui Dinamo pe culmile Africii

26 octombrie 2012
image
Alpinistul Ludovic Vieru

Ludovic Vieru, un înfocat suporter al “câinilor”, a cucerit cei mai mari munţi şi pe fiecare, ca un ritual, a fluturat steagul lui Dinamo. În această lună i-a adus un omagiu lui Hîldan chiar la 5 octombrie, atunci când s-au împlinit 12 ani de la trecerea în nefiinţă a fostului dinamovist.

"Sunt Ludovic Vieru, un dinamovist din Iaşi. Prin intermediul meu, la data de 5 octombrie, 2012, la 12 ani de la trecerea în nefiinţă a Unicului Capitan, steagul PCH cu chipul lui Cătălin, a fluturat pe cel mai înalt vârf al Africii - Uhuru Peak (5895m) din masivul Kilimanjaro, un mic omagiu adus celui care s-a jertfit pe terenul de joc, pentru culorile noastre dragi", a fost mesajul său. Ludovic şi-a ales ca primă ţintă, acum mulţi ani, masivul Gerlach din munţii Tatra (2.655 m).

Mont Blanc 4.810 m

image
Mont Blanc 4.810 m

Munţii Atlas 4.167 m

image
Munţii Atlas 4.167 m

A urmat Mont Blanc (4.810 m), vârf cucerit în 15 ore, unde a înălţat fularul alb-roşu la scurt timp după ce urmărise live partida dintre FC Brugges şi Dinamo din preliminariile Ligii Campionilor. În fiecare an, face o nouă cerire şi până acum a "învins" masivul Elbrus vest din munţii Caucaz (5.642 m), vârful Toubkal (4.167 m) din Atlas (Africa) sau Damavand (5.610 m) din Iran. Pe toate a ridicat steagul alb-roşu, dar acum, în ultima misiune, pe Uhuru Peak, a ales să-l omagieze pe Hîldan.

Vârful Damavand 5.671 m

image
Vârful Damavand 5.671 m
cub pepe png
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg