Așa va arăta noua ”casă” a rugbyului, stadionul Arcul de Triumf


    Asa va arăta Stadionul Arcul de Triumf
Asa va arăta Stadionul Arcul de Triumf

Începute în urmă cu o lună, lucrările la pentru modernizarea ”Arcului de Triumf” continuă. Click! vă prezintă noi imagini în care veți vedea cum va arăta noua arenă care va găzdui meciurile naționalei de rugby a României.

Lucrările ar trebui să se încheie în primăvara anului 2020, atunci când la ”șosea” va apărea o arena modernă și gata să găzduiască antrenamentele echipelor care vor participa la Europeanul de fotbal de peste un an și jumătate și, apoi, partidele naționalei de rugby a României. Conform planului de construcție, noua arenă va avea o capacitate de 8.100 de locuri, toate acoperite.

Toate tribunele stadionului Arcul de Triumf vor fi acoperite
Toate tribunele stadionului Arcul de Triumf vor fi acoperite

Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, este foarte bucuros că visul unor generații întregi va deveni realitate odată cu realizarea acestui stadion. ”Este una dintre satisfacțiile acestui an greu. Faptul că ia formă practică un proiect pe care Federația Română de Rugby l-a demarat acum mai bine de 8 ani este o mare bucurie, mai ales că vă pot spune câte eforturi s-au făcut în acest răstimp pentru a ajunge în punctul acesta. Însă acest proiect merită toată munca, el încorporează nu doar viziunea noastră despre ce trebuie să fie un stadion de rugby de actualitate, ci este o proiecție a unei abordări de ansamblu, este cu adevărat un proiect cultural îndrăzneț. Include, pe lângă terenul încălzit, gradenele acoperite ale spectatorilor, spațiile destinate mass media și vestiarele jucătorilor, si câteva zone gândite să răspundă nevoilor unor atleți de performanță în afara zilelor efective de meci. Vorbim aici de spații de cazare, de săli de conferințe, de un centru de recuperare dotat cu echipamente de ultima generatie care îl vor recomanda drept cel mai bun de acest tip din Europa de sud-est, de o zonă dedicată socializării suporterilor, de panotaje moderne pentru promovare. Am gândit împreună cu specialiștii cooptați în acest proiect o bază sportivă plurivalentă, autosustenabilă, care, odată ce ne va fi dată în folosință prin bunăvoința MTS, să fie un reper central al rugbyului românesc, pastrand astfel moștenirea de un secol a locului și potențând-o”, a declarat Alin Petrache.

Din afara, stadionul Arcul de Triumf va părea o fortăreață modernă
Din afara, stadionul Arcul de Triumf va părea o fortăreață modernă
cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Antrenor grupa B Iran   Carlos Queiroz jpg
emilia dorobantu ofiter de Muzici Militare fOTO Faceb E D  jpg
image
image
image
image
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg