Baschet: Oltenii, nașii granzilor


    baschet
baschet

Asesoft Ploiești și "U" Mobitelco BT Cluj s-au numărat printre victimele surprinzătoare în urma primelor meciuri din etapa a șaptea a Diviziei A la baschet masculin, finalistele de anul trecut pierzând la Craiova, respectiv Târgu Jiu.

Craiovenii înregistraseră două înfrângeri consecutive pe teren propriu, însă a reușit a doua victorie în fața unui adversar de calibru, după succesul cu CSU Atlassib Sibiu. Prahovenii suferă al doilea șoc la Craiova, după cel din sezonul trecut, având un singur succes în Oltenia din trei deplasări.

Casey Wohlleb a strălucit pentru gazde, cu 23 puncte și 5 recuperări, sprijinit de Ronnell Wooten, 19 puncte, în timp ce Ionel Dodoc, fostul jucător al ploieștenilor a contribuit cu 11 puncte, 9 dintre ele din spatele semicercului.

Goran Bajic a avut 16 puncte pentru CSU Asesoft, el fiind secondat de Adrian Tudor - 15 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive, Cătălin Burlacu 15 puncte, 8 recuperări, Nikola Ilic - 14 puncte, 10 recuperări, Doneal Mack - 13 puncte și Levente Szijarto - 9 puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive.

Clujul a pierdut cu Energia RovinariCea de-a doua victimă a zilei de ieri a fost "U" Mobitelco BT Cluj, care a pierdut tot în Oltenia, la Târgu Jiu, partida cu Energia Rovinari, scor 78-76. Clujenii au dovedit încă o dată că suferă enorm pe finalurile de meci, irosind un avantaj de 18 puncte.

Louis Darby a avut 22 puncte și 4 pase decisive, Porter Troupe a totalizat 15 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive, Andrei Căpușan a avut 15 puncte, iar Stefan Nikolic a terminat cu 10 puncte, 11 recuperări și 4 pase decisive pentru gazde.

Kyndall Dykes a avut 14 puncte și 6 recuperări, Milos Pesic a adăugat 14 puncte, Mihai Silvășan a totalizat 13 puncte, Zoran Krstanovic a izbutit 12 puncte și 7 recuperări, iar Paul Chetreanu a terminat cu 11 puncte pentru Cluj.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg