Baschet/Steaua şi-a luat un alt antrenor croat


    baschet
baschet

Echipa de baschet masculin Steaua Bucureşti a anunţat duminică noul antrenor, croatul Niksa Bavcevici, care vine în locul compatriotului său, Teo Cizmici.

La nici o săptămână de la despărţirea de tehnicianul Teo Cizmici, conducerea stelistă a bătut palma tot cu un antrenor croat, Niksa Bavcevici (54 de ani). Noul antrenor al Stelei a antrenat mai multe formaţii din Croaţia, Belgia, Austria, Rusia şi Italia, în ultimele două ţări în liga secundă. Sezonul trecut, Bavcevici s-a întors în ţara natală, la echipa Trogir ZP, cu care s-a clasat pe locul şapte în prima ligă croată.

Niksa Bavcevici a acumulat experienţă şi în cupele europene, evoluând cu echipele pe care le-a condus în Euroligă, FIBA Eurocup şi Eurochallenge, Sapporta Cup şi ULEB. Cele mai importante realizări ale sale sunt câştigarea Cupei Belgiei (2006), sfert finalist al FIBA Eurocup (2006) şi titlul de cel mai bun antrenor în campionatul belgian (2003 şi 2006).

Până la numirea antrenorului croat, interimatul pe banca tehnică a Stelei a fost asigurat de Florin Nini, echipa obţinând două victorii în campionat, cu Gaz Metan Mediaş şi CSU Cuadripol Braşov. Nini va rămâne antrenor secund al formaţiei steliste.

În 16 noiembrie, Steaua Bucureşti va debuta şi în grupele FIBA Eurochallenge.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
catalin florin olar jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg