Benny Adegbuyi l-a demolat pe "Domnul Durere" Ismael Londt chiar la acesta acasă!

Ultima actualizare:

Cotat din postura de challenger, sportivul originar din Cluj-Napoca a reuşit să impresioneze încă din prima repriză, atunci când, după un croşeu, Londt a căzut pentru prima oară la podea, fără ca arbitrul să îl penalizeze pe surinamez. Mult mai precis şi agresiv în lovituri, elevul lui Alin Panaite de la Respect Gym Bucureşti a continuat să domine lupte până la final, finalistul K-1 fiind numărat în cele din urmă în runda a treia, atunci când românul a contrat din nou cu un croşeu devastator de stânga. Toţi cei trei arbitri-judecători l-au declarat învingător în unanimitate pe Adegbuyi, care ajunge la al 13-lea succes din cariera de luptător profesionist.

"Sunt extrem de fericit! Mă aşteptam să fie un meci dificil, aşa a şi fost, mai ales că am luptat la el acasă, în Surinam, însă în ultimele două luni m-am pregătit intens, aveam o revanşă morală de luat faţă de mine în primul rând după ce anul trecut am pierdut în semifinalele circuitului Superkombat cu Pavel Zhuravlev. Ţelul meu este să revin din nou în Top 10, acolo unde am fost în toamna trecută, iar anul acesta nu mai vreau să pierd coroana de campion al Superkombat", a declarat Adegbuyi la finalul confruntării cu surinamezul, care până joi avea doar cinci înfrângeri în palmares, iar în primăvară ajunsese până în marea finală a circuitului K-1, unde a pierdut în urma unei decizii controversate cu legendarul Mirko Filipovic.

"Îl urmăresc de foarte mult timp pe Londt şi am ştiut unde trebuie să lucrăm, iar victoria de astăzi (n.r. joi noapte) arată încă o dată că şcoala românească reuşeşte încă să producă talente şi să le finiseze pentru a ajunge în elita mondială", a afirmat şi antrenorul Alin Panaite, cel care îl pregăteşte şi pe campionul mondial Superkombat la categoria -91 de kilograme, Bogdan Stoica.

Descoperit de promotorul Eduard Irimia la o gală de selecţie Superkombat organizată în urmă cu trei ani, Adegbuyi este considerat unul dintre cei mai promiţători luptători din lume la categoria grea, anul trecut ajungând până pe locul 8 în topul realizat de LiverKick, cel mai cunoscut site internaţional de specialitate. În vârstă de 28 de ani, sportivul de 1,98 metri şi 120 de kilograme este jumătate nigerian, după tată, fiind descendent al tribului Yoruba, din care mai fac parte fotbalistul Emmanuel Adebayor şi artistul D'Banj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net