BGS Motorsport se întoarce plină de glorie de la Serres

image
Piloţii BGS Motorsport au făcut show pe circuitul de la Serres

Așa cum se preconiza, după prima etapă din calendarul competițional RomanianSuperbike, piloții BGS Motorsport se intorc acasă de la Serres (Grecia) cu rezultate foarte bune. Ionuț Mistode și Petre Pop au pășit pe podiumurile de premire ocupând fiecare locul 2 în cursele SuperBike, respectiv SuperSport.

simeon stalpnicul png
Piloţii BGS Motorsport au făcut show pe circuitul de la Serres

Deși prognozele meteo anunțau ploaie, prima zi de antrenamente s-a desfășurat pe o vreme frumoasă, aproximativ 20 grade Celsius. Din păcate, soarele nu i-a bucurat pe piloți și în a doua zi din etapă, aceștia având parte de vreme rece și ploioasă.

Tocmai datorită acestor condiții calificările pentru curse au fost extrem de spectaculoase. Piloții BGS Motorsport au obținut rezultate deosebite, Ionuț Mistode obținând cel mai bun timp al zilei și totodata pole-position la clasa SuperBike, iar Petre Pop ocupând locul al 2-lea în grila de start a clasei SuperSport. În ciuda locului de pe grila (9) și ținând cont de concurența destul de mare, Ștefan Popescu a obținut timpi foarte buni în calificări.

Ambele curse, SuperBike și SuperSport, au avut în primii 10, concurenți experimentați și rapizi care au făcut ca rezultatele piloților BGS Motorsport să fie speciale și greu de obținut.Felicitările se duc către Ionuț Mistode care a ocupat locul 2 în cursa SuperBike, Petre Pop deasemena locul 2 la clasa SuperSport și Ștefan Popescu locul 5 tot la SuperSport. Cu siguranță, Ștefan Popescu ar fi reușit să pastreze locul 4 ocupat până în ultimul tur al cursei dacă nu ar fi avut probleme fizice.Prima etapă a fost și un test pentru coechipierii BGS Motorsport, care au reușit să creeze și să dezvolte spiritul de echipă într-un sport individual.

Mai multe detalii și imagini de la competițiile la care piloții BGS Motorsport au participat și vor participa le gasiți pe site-ul oficial www.bgsmotorsport.ro

Rezultate finale clasa SuperSport:

Despre BGS MotorsportDatorită experienței în competițiile de motociclism viteza și auto off-road, în 2011 a luat ființă clubul BGS Motorsport cu o puternică reprezentare în trei ramuri ale motorsportului românesc. Unii dintre cei mai titrați și talentați sportivi vor reprezenta clubul în competițiile de motociclism viteză, motociclism enduro și auto off-road.

Rezultate finale clasa SuperBike:

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
Brățara „Butonul Roşu“ va fi livrat de poștași
Procesor AMD Ryzen 7000 Zen 4 jpg
image
image
image
image
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg