Borcea, în rol de matelot de Revelion

Ultima actualizare:
Cristi Borcea s-a fotografiat cu  ”mascota” vasului
Cristi Borcea s-a fotografiat cu ”mascota” vasului

Timp de o săptămână, Cristi Borcea, consoarta sa Alina, şi un grup de amici s-au distrat la bordul navei Allure of the Seas, numit şi „Oraşul plutitor".

Sejurul lor a durat de la data de 30 decembrie până la 6 ianuarie, iar timp de o săptămână, ex-preşedintele dinamovist şi-a îndeplinit toate poftele. „Leonidas", Alina, şi prietenii lor au putut alege să servească cina la unul dintre cele 26 de restaurante, să urmărească un film la cinematograf, o piesă de teatru, să se relaxeze într-una dintre numeroasele piscine sau să ardă caloriile la sala de forţă.

Cristi Borcea
Cristi Borcea

În plus, vasul era prevăzut şi cu o zonă pentru împătimiţi de cumpărături sau cei care vor să-şi petreacă timpul în cazinou. Totul a culminat cu petrecerea de Revelion, unde Borcea s-a bucurat de un supershow organizat de gazde şi a gustat mâncăruri cu specific mediteranean, deşi cei din grupul fostul acţionar au încercat să aducă produse cu specific românesc, li s-a explicat că în Statele Unite accesul cu preparate culinare e interzis.


    Cristi Borcea s-a fotografiat cu  ”mascota” vasului
Cristi Borcea s-a fotografiat cu ”mascota” vasului

Croaziera din Caraibe a fost continuată la Miami, acolo unde dinamovistul are reşedinţă şi dacă amicii săi au revenit în ţară, Borcea e aşteptat să sosească în România abia în acest weekend.

Vasul «Allure of the Seas»

- Lungime: 362 de metri- Înălţime: 72 de metri- A costat un miliard $- Capacitate: peste 8400 de persoane- 37 de categorii de cabine, cel mai mare apartament are 141 m2, un balcon de 78 de metri şi 2 jacuzzi- O săptămână în cel mai scump apartament e 17.297 de euro pe săptămână în extrasezon, cel mai mic tarif e 687 de euro într-o cabină de 13.8 metri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net