Campioanele Europei s-au întrecut în desene inedite pe ouăle de Paște

Așa arată felicitarea de Paște a tenisului de masă românesc
Așa arată felicitarea de Paște a tenisului de masă românesc

Fetele de la tenis de masă și colegii lor de la lotul național și-au descoperit în izolare talente nebănuite.

Campioanele Europei la tenis de masă Eliza Samara,  Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Irina Ciobanu, Adina Diaconu și colega lor, Andreea Dragoman, sunt bune nu doar la tenis de masă ci și la încondeiat ouăle de Paște.

Sportivele și colegii lor din lotul “tricolor”, Ovidiu Ionescu, Rareș Șipoș, Cristian Pletea și Hunor Szocs s-au întrecut în desene inedite pe ouă dar și pe mingea de tenis de masă de care nu se despart nici în această perioadă. De la pisicuțe și iepurași, până la fețe pictate din culori de machiaj, ouăle și mingile sportivilor sunt bune de dus la expoziție. Cu toți așteaptă Paștele, mai ales că unii dintre ei petrec această sărbătoare acasă după mulți ani. 

„E prima dată când fac Paștele în casă, am pictat, m-am jucat, o minge și un ou, simbolurile mele preferate în această perioadă. Paște fericit tuturor! “, a declarat Eliza Samara, campioană europeană la simplu, dublu mixt, dublu si  cu echipa României la tenis de masă.

„În această perioadă, am încercat și alte talente de ale mele. Am pictat pe ouă și pe mingea de tenis. Cred ca mi-a ieșit. Paște fericit!”, spune și Bernadette Szocs, campioană europeană cu echipa României la tenis de masă.

„Am improvizat și am pictat cu niște culori de machiaje un ou de Paște și o minge de tenis de masă în culorile tricolorului”, explică Daniela Dodean Monteiro, campioană europeană cu echipa României la tenis de masă.

„Am vopsit ouăle de Paște dar nu m-am putut abține să nu desenez și pe două mingi de tenis câte ceva. Chiar dacă suntem în izolare, nu ne despărțim de mingea si de paleta de tenis de masă”, spune Irina Ciobanu, de asemenea campionă europeană cu echipa României la tenis de masă.

”Împreună cu părinții mei am pregătit ouăle de Paște, dar nu numai. Am colorat și câteva mingi în culorile noastre naționale și evident cu paleta de tenis pe ele! Paște fericit!”, spune și Adina Diaconu, campioană europeană cu echipa României la tenis de masă.

„E prima dată când petrec Paștele în casă. Am încercat să fac ceva draguț. Mie îmi place ce a ieșit. Să aveți un Paște liniștit si să rămâneți acasă!”, este urarea Andreei Dragoman, medaliată cu bronz cu echipa României la Campionatul European U18.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg