Când vor juca Simona Halep și Irina Begu în optimi la Gippsland Trophy

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: EPA
Simona HalepFOTO: EPA

Partenere de antrenament în timpul carantinei de la Adelaide, Simona Halep și Irina Begu s-au calificat împreună în optimile de finală ale Gippsland Trophy, turneu care are loc la Melbourne.

Dacă Simona era calificată deja de luni, Irina a obținut ieri o victorie importantă în turul secund, 5-7, 6-4, 6-4, pe belarusa Aliaksandra Sasnovici, la capătul unui meci maraton, de două ore şi 35 de minute. Begu a jucat în noaptea de marți spre miercuri, de la ora 3.00, contra britanicei Johanna Konta, cap de serie numărul 5. Simona Halep urma să joace tot în reuniunea de zi, adică în dimineața zilei de miercuri de la ora 5.00, contra nemțoaicei Laura Siegemund.

La dublu avem trei românce în sferturile de finală: perechea Monica Niculescu/ Patricia Țig și cuplul Mihaela Buzărnescu/ Alize Cornet. De asemenea, Simona Halep, care face pereche cu australianca Daria Gavrilova, s-a calificat în optimile de finală.

Prezentă pe tabloul celuilalt turneu de la Melbourne, Yarra Valley Classic, Ana Bogdan a fost învinsă în turul secund de liderul clasamentului mondial, australianca Ashleigh Barty.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net