Cea mai rușinoasă înfrângere din istoria handbalului! Kosovo s-a impus la București!

14 martie 2021
image
Atacurile românlor au fost oprite deseori de apărarea celor din KosovoFOTO: Sportpictures.eu

Na╚Ťionala masculin─â de handbal a reu╚Öit s─â se fac─â de r├ós a╚Öa cum nimeni, niciodat─â, nu a mai reu╚Öit ├«n acest sport. Tricolorii au fost ├«nvin╚Öi ├«n sala Polivalent─â din Bucure╚Öti, cu scorul de 30-25, de Kosovo! Este timpul ca pre╚Öedintele Federa╚Ťiei Rom├óne de Handbal, Alexandru Dedu, s─â elibereze acest sport ╚Öi s─â-╚Öi dea demisia!

Niciodat─â ├«n istoria de peste 80 de ani a handbalului rom├ónesc na╚Ťionala masculin─â, multipl─â campioan─â mondial─â ├«n trecut, nu a suferit o umilin╚Ť─â mai mare. Kosovo, echip─â considerat─â ├«n grupa a patra valoric─â din cinci posibile, ne-a b─âtut m─âr ├«n Bucure╚Öti, scor 30-25 (16-12), ├«n cea de-a patra etap─â a grupei de calificare la Campionatul European din 2022.

A fost prima victorie important─â din istoria micu╚Ťului stat, iar pentru handbalul rom├ónesc cea mai mare ru╚Öine din istorie. Acest rezultat a fost oarecum anun╚Ťat de egalul de miercuri, ob╚Ťinut de echipa noastr─â ├«n fa╚Ťa aceleia╚Öi forma╚Ťii, dar ├«n deplasare, 23-23, dup─â ce adversarii au condus cu 23-22.

├Än primele meciuri, tricolorii au ob┼úinut rezultatele: 30-33 cu Suedia, 36-27 cu Muntenegru ┼či 23-23 cu Kosovo. ├Än ultimele dou─â meciuri ale grupei, Rom├ónia va juca ├«n 28 aprilie, cu Suedia (la Sibiu), respectiv cu Muntenegru, ├«n 2 mai (Podgorica). Primele dou─â clasate se vor califica la Europene, ├«ns─â pentru noi acest vis pe care ├«l avem de 26 de ani va r─âm├óne ├«n acela╚Öi stadiu, pentru c─â dac─â sco╚Ťi un singur punct din patru cu Kosovo nu po╚Ťi emite nici un fel de preten╚Ťie.

Iar principalul vinovat de toată această degringoladă este socotit, de lumea handbalului, actualul președinte Alexandru Dedu, căruia majoritatea iubitorilor acestui sport îi cer demisia de mai mult timp.

florin calinescu png
anamaria prodan png
BeFunky collage (16) jpg
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png
gigi becali jpg
handbaliste rapid poligon jpg
simona halep jpg