Coronavirus: Paolo Maldini, aflat în tratament: ”Durerile sunt foarte mari”


    Paolo MaldiniFOTO: EPA
Paolo MaldiniFOTO: EPA

Paolo Maldini, fostul mare fotbalist italian, se află în plină luptă cu coronavirusul. El a povestit cum se simte și în ce constă tratamentul.

Fostul internaţional italian Paolo Maldini a fost infectat cu noul coronavirus, la fel ca şi fiul său Daniel. El este sub tratament şi susţine că are de luptat cu un ''duşman necunoscut".

"Durerile sunt foarte mari. Simţi o mare presiune în piept. Este un virus nou. corpul luptă cu un duşman necunoscut. Am avut dureri de articulaţii şi muşchi şi febră de 38 şi jumătate. Nu mai aveam nici gust, nici miros", a spus el, pentru Corriere della Sera, citat de news.ro.

AC Milan a anunţat, sâmbătă seară, că fostul fotbalist Paolo Maldini, director tehnic al clubului, şi fiul său Daniel, atacant la gruparea milaneză, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

Maldini a avut contact cu o persoană găsită ulterior infectată cu Covid-19 şi a început şi el să prezinte simptome. Fostul jucător a fost testat vineri, iar rezultatul a fost pozitiv.

Daniel Maldini a fost de asemenea supus unui test şi rezultatul a fost pozitiv.

Paolo şi Daniel Maldini se simt bine şi deja s-au aflat în izolare la domiciliu două săptămâni. Ei vor rămâne în carantină până când se vor vindeca.

cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
cosmin selesiB jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg