Derby indecis între Steaua şi CSM Oradea

Scorul pe seturi a fost 3-2, 0-3, 2-2, 4-2.

În primul meci dintre cele două echipe, disputat vineri, tot la Complexul Olimpic Izvorani, CSM Oradea s-a impus cu scorul de 7-4.

La partida disputată sâmbătă a asistat şi sportiva Ana Maria Brânză, campioană mondială la spadă cu echipa României, al cărei iubit evoluează la Steaua.

Componentul echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Ghiban, a declarat, după meci, că formaţia sa a făcut un pas important în lupta pentru locul doi în clasament. "Astăzi am obţinut un punct foarte muncit. I-am simţit pe adversari ceva mai moi decât în partida de ieri, însă din păcate am avut ghinion pe final şi am terminat la egalitate. Oricum, am făcut un pas important în lupta pentru locul 2 şi decisive vor fi meciurile directe cu Dinamo. Astăzi le-am arătat orădenilor că, în ciuda faptului că sunt o echipă puternică şi chiar dacă au scăpat în lupta pentru primul loc, nu sunt o echipă invincibilă", a spus Ghiban.

La rândul său, poloistul Kadar Kalman a precizat că CSM Oradea a pierdut un punct în meciul cu Steaua. "Din păcate, am pierdut un punct astăzi, pentru că am venit aici cu gândul la victorie. Am avut mai multe probleme pe final şi le-am permis steliştilor să recupereze handicapul faţă de noi şi chiar să ne conducă. Probabil că şi-a spus cuvântul şi oboseala din ultima perioadă, pentru că noi ne-am pregătit pentru meciul cu Honved, de miercuri. Ne-am antrenat foarte mult, pentru că ştim că ne aşteptă un meci extraordinar de greu. Honved este echipa favorită în meciurile cu noi, însă vom merge în Ungaria să obţinem cât mai mult, pentru a putea spera în continuare în calificarea mai departe", a declarat jucătorul.

Campioana României la polo, CSM Oradea, va evolua împotriva formaţiei Honved Budapesta, în sferturile de finală ale LEN Trophy. Primul meci dintre cele două echipe va avea loc miercuri, în Ungaria.

În clasamentul Superligii Naţionale de polo conduce CSM Oradea, cu 52 de puncte (18 meciuri), urmată de Steaua, cu 46 puncte (20 jocuri) şi Dinamo, cu 45 de puncte (18 jocuri).

În etapa a III-a a returului, Dinamo va juca în compania formaţiei Crişul Oradea.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg