Djokovic a făcut mici la Londra

Novak Djokovic se simte ca acasă la Londra, acolo unde deţine o proprietate, la fel ca şi principalul său adversar de la Wimbledon, Rafael Nadal.

Curtea casei, aflată în vecinătatea unei păduri, este locul unde Nole se relaxează după fiecare partidă. După victoria împotriva australianului de origine croată, Bernard Tomici, din sferturile de finală, Djokovic s-a gândit să aducă la Londra atmosfera de acasă, din Balcani.

Şi chiar dacă vremea nu a fost cea mai potrivită, cu deja tradiţionala ploaie mocănească care a încurcat şi programul turneului, totuşi sârbul a încins un grătar pe cinste alături de apropiaţii săi.

Cu toate că nu fac parte din meniul recomandat pentru un sportiv, micii (sau cevapcici, după denumirea sârbă) au fost vedeta serii şi au sfârâit pe jar spre bucuria lui Nole care a manevrat cu îndemânarea unui adevărat bucătar instrumentele.

Sârbul va trece astăzi la treburi serioase, urmând să joace în semifinalele de la Wimbledon cu Jo-Wilfred Tsonga, omul care a reuşit marea surpriză în sferturi, eliminarea sextuplului învingător, Roger Federer.

Dacă învinge, Djokovic devine numărul 1 mondial, indiferent de rezultatul finalei. Dacă pierde, sârbul poate trece pe prima poziţie doar dacă Nadal nu câştigă la Wimbledon. Astfel, Nole are mari şanse să devină primul lider mondial devorator de mici, după Ilie Năstase.

Citeşte şi:

Djokovici l-a învins pe Nadal la el acasă! "Numărul 1 nu este în pericol, este terminat!"

Federer - Djokovici, prima semifinală de la Roland Garros

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
mihai voropchievici jpg
shutterstock carbune
WhatsApp Image 2022 11 27 at 13 59 39 jpeg
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg