Domniţa Ralu

Ultima actualizare:

    Îmbrăcată în haine  de epocă, Raluca Olaru  a avut şi domnişoare  de onoare pe covorul  roşu de la Nürnberg (FOTO: Nurnberg Tennis)
Îmbrăcată în haine de epocă, Raluca Olaru a avut şi domnişoare de onoare pe covorul roşu de la Nürnberg (FOTO: Nurnberg Tennis)

Raluca Olaru s-a numărat printre vedetele tenisului mondial care au participat la petrecerea jucătoarelor de la Nurnberg.

Raluca Olaru, una dintre cele mai simpatice jucătoare din circuitul mondial, a acceptat în urmă cu două seri invitaţia organizatorilor de la Nürnberg de a participa la o petrecere a jucătoarelor mai puţin obişnuită.

Căci fiecare dintre tenismenele participante a primit, pentru o noapte, o rochie de seară din secolul trecut, toate arătând ca domniţele din poveşti. Cum actoria este una din pasiunile Ralucăi, jucătoarea noastră s-a simţit în largul ei la petrecere şi acest lucru s-a văzut şi pe teren. Căci jucătoarea noastră s-a calificat, ieri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului german.

Campioană a ediţiei precedente, dar alături de rusoaica Valeria Solovieva, Raluca face acum pereche cu israelianca Shahar Peer. Cele două au învins în sferturi, cu 6-4, 6-3, după o oră şi 15 minute de joc, cuplul german Anna-Lena Groenefeld / Antonia Lottner. Următoarele adversare vor fi Kimiko Date-Krumm şi Caroline Garcia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net