Drăgulescu: "Mă voi opri după Londra 2012"


    Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu, dublu campion mondial, a prins o zi nefastă, luni, în concursul de calificare al Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică de la Rotterdam, ratând prezenţa în finalele de la sol şi sărituri, unde deţine titlurile mondiale.

Drăgulescu este dezamăgit de evoluţia lui, mai ales că la antrenamente lucrurile mergeau bine, dar nu se dă bătut şi Londra 2012 rămâne obiectivul său major.

"Sunt dezamăgit, pentru că la antrenamente, în special solul mi-a ieşit cap-coadă fără ratare. Dar una peste alta, am încercat să fac tot ce mi-a stat în putinţă. Aşa e concursul, câteodată ai o zi proastă. Mă bucur totuşi pentru echipă, puteam să prindem finala de 8. Băieţii au mers extraordinar, mă bucur de ei şi cam asta a fost aici pentru mine. Nu am mai avut dureri, sunt dezamăgit, mai ales că m-am obişnuit ca de la atâtea competiţii să nu vin fără medalie. Viaţa merge mai departe, am exerciţii cu dificultate mare, am şi unde să mai progresez, sănătos să fiu şi le voi face pe toate. Londra rămâne obiectivul meu, mă voi opri după Olimpiadă", a afirmat Drăgulescu.

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg