EXCLUSIV Simona Halep și iubitul, gata să se mute în casa nouă. Cum au fost surprinși cei doi prin oraș

Ultima actualizare:

    Toni şi Simona  sunt nedespărţiţiFOTOGRAFII: Blitz
Toni şi Simona sunt nedespărţiţiFOTOGRAFII: Blitz

Simona Halep se află în plin sezon de zgură şi se gândeşte cu mari speranţe la turneele de la Roma şi de la Roland Garros, dar şi pe plan personal are o mare împlinire: când se va întoarce din Franţa se poate muta în casa nouă din cartierul bucureştean Primăverii.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Simona Halep (29 de ani) şi pe iubitul ei, Toni Iuruc (42 de ani), la impozanta vilă refăcută de tenismenă acum trei săptămâni, chiar cu o zi înainte ca ea să pornească spre Stuttgart, turneul care a început la finalul lunii aprilie. De fapt, în ultima perioadă înaintea plecării nu doar că au făcut vizite acolo, dar au şi stat în superba casă, semn că s-au mutat, sau că intenţionează să se mute acolo. 


    Sportiva a început  să care lucruri  pentru noua casă
Sportiva a început să care lucruri pentru noua casă

Împreună de doi ani, de dinaintea turneului câştigat de Simona în 2019, la Wimbledon, cei doi se poartă în continuare ca doi îndrăgostiţi. Nu se sfiesc să se sărute chiar şi pe stradă, sau - ca în acest caz - în maşină, dar nu au reţineri în a se ţine de mână când merg în oraş. Doar pandemia probabil că a făcut ca până acum să nu avem şi o nuntă, zvonurile de la finalul anului 2019 dând ca sigur evenimentul pentru toamna anului trecut, după US Open. Numai că declanşarea pandemiei a dus la anularea acestui plan, care a fost amânat pentru o perioadă în care se va putea pune în aplicare. Dar hârtia va fi doar un act care va parafa situaţia de fapt, pentru că ei se poartă deja ca o familie.


    Înainte de plecare,  omul de afaceri  şi-a sărutat iubita
Înainte de plecare, omul de afaceri şi-a sărutat iubita

Au început lucrările la vilă în toamnă

Astfel, în imaginile surprinse de fotoreporterii ziarului nostru, se poate vedea cum omul de afaceri, aşa cum face orice soţ grijuliu, îi întinde fostului lider WTA nişte bani pentru a avea mărunt şi a-şi cumpăra ceva de pe drumul spre Stejarii, locul unde Halep a locuit în ultimii zece ani şi unde îşi face şi antrenamentele. Chiar dacă are în conturi zeci de milioane de dolari (37.493.598 de dolari) obţinuţi doar din tenis, la care i se adaugă una la fel de impresionantă din contractele publicitare, Simona este om, ca noi toţi, şi are nevoie de mărunt în buzunare pentru micile cumpărături. 


    Vila este finisată şi-şi  aşteaptă stăpânii, de două luni
Vila este finisată şi-şi aşteaptă stăpânii, de două luni

Achiziţionată în cursul anului trecut, cocheta vilă în care va locui Simona Halep alături de viitorul ei soţ, Toni Iuruc, şi de cei cel puţin doi copii pe care, aşa cum a declarat, şi-ar dori să-i aibă, a fost finisată într-un timp record. În luna noiembrie a anului trecut, iubitul tenismenei se transformase într-un adevărat şef de şantier, fiind zilnic prezent lângă muncitorii care încercau să-i dea construcţiei faţa dorită de cei doi îndrăgostiţi. În luna martie, Click! v-a prezentat poze exclusive cu vila aproape gata, iar acum este timpul ca ea să se umple de viaţă. Cel mai frumos ar fi să continue să se umple şi de trofee, aşa că nu ar fi rău ca Simona, atunci când va încheia sezonul de zgură, să poată aşeza la loc de cinste în noua ei casă un nou trofeu cucerit la Roland Garros. 


    Momentul în  care afaceristul  i-a dat măruntul  tenismenei
Momentul în care afaceristul i-a dat măruntul tenismenei

Simona a renunţat la un antrenor

Dacă pe plan personal lucrurile îi merg foarte bine, pe plan sportiv Simona are ceva probleme. Eliminată în semifinale la Stuttgart şi în optimile de finală la Madrid, românca se află deja la Roma, acolo unde va juca de luni în calitate de deţinătoare a titlului. Apoi, vine marea provocare a Roland Garros-ului. Numai că, între competiţia spaniolă şi cea italiană, Simona a luat o decizie radicală: a renunţat la antrenorul român Artemon Apostu-Efremov, cu care lucra de la finalul anului 2019. ”Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârşit după multe provocări legate atât de programul competiţional, cât şi de restricţii legate de pandemie.Astfel, în următoarele turnee, echipa tehnică a Simonei va fi compusă doar din antrenorul australian Darren Cahill.

Citește și: 

Simona Halep, eliminată la Madrid după un meci maraton

EXCLUSIV Uite ce vilă cochetă și-a luat Simona Halep în București! Iubitul ei, Toni Iuruc, e șef de șantier

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net