EXCLUSIV Stere Halep, tatăl Simonei Halep: "A fost o petrecere între familii. Nunta va fi o surpriză și pentru noi"

simona halep nunta jpeg
Simona Halep și tatăl ei, Stere Halepfoto: arhivă personală

Zilele acestea s-a scris mult despre petrecerea Simonei Halep (29 de ani). Toată lumea a crezut că iubita noastră tenismenă s-a cununat cu Toni Iuruc (42 de ani), logodnicul ei, și s-a grăbit să le ureze casă de piatră. De fapt, este vorba despre un obicei machedonesc, un moment important prin care mirii își iau "rămas bun" de la părinții lor. "Nu a fost nicio nuntă. Simona nu s-a măritat", a spus Stere Halep, în exclusivitate, pentru Click!

O rochie roșie, cu umărul la vedere, sandale cu toc înalt și cel mai important accesoriu: zâmbetul radiant! Simona Halep a strălucit în weekendul acesta, alături de partenerul ei, Toni Iuruc. Toţi au presupus că cei doi îndrăgostiţi au zis "Da" în fața ofițerului stării civile. De fapt, și contextul în care au fost fotografiați a lăsat această impresie, motiv pentru care milioane de fani s-au grăbit să o felicite și să îi spună "casă de piatră" celei mai adulate sportive de la noi.

image
Simona Halep și Toni Iuruc, în ziua petrecerii de logodnăfoto: Instagram

Vineri, 23 iulie, după doi ani de iubire și la o lună de când au anunțat logodna, Simona și Toni au organizat o super petrecere chiar la ei acasă. Locul este, de fapt, o adevărată "fortăreață", situată foarte aproape de Complexul Olimpic de la Izvorani. Invitații s-au bucurat de intimitate, iar decorul a fost perfect pentru o petrecere de vară. Piscina a fost punctul de atracție, dar și masa superb aranjată, în linie dreaptă, pe care au fost puse sfeșnice de cristal, flori albe și o față de masă verde, ca iarba de la Wimbledon. Au fost prezenți părinții lor, viitorii nași, precum și verișori și prieteni apropiați ai acestora. Evenimentul intim a ținut până seara târziu, iar invitații le-au adus flori și câte un cadou. Totuși, desfășurarea de forţe de la Snagov nu a fost o nuntă sau o cununie, iar tatăl Simonei a lămurit acest lucru pentru Click!

image
Poză de familie în fața piscineifoto: Instagram

Părinţii și-au luat rămas bun de la viitoarea mireasă

"Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței", a declarat, în exclusivitate pentru Click! Stere Halep, tatăl campioanei noastre.

image
O masă elegantă, în aer liber, la nunta Simonei Halepfoto: Instagram

Citește și:

Ce înseamnă „isuseari”, tradiția machedonească pentru care Simona Halep a făcut cheful de pomină? Poze noi cu viitorii miri

Imagini noi de la "nunta" Simonei Halep. Chef în curtea vilei, la piscină, două rochii elegante și o masă superb aranjată

Radu Mirică s-a sinucis
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
rafael nadal si sotia sa
anxietate
mihai bendeac stela popescu si arsinel
juriul Te cunosc de undeva! jpg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
 Nikolai Valuev FOTO EPA-EFE
Joe Biden FOTO Profimedia
image
image
image
image
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg
Simona Halep, EPA jpg
Mihaela Evi, antrenoare de handbal. Foto: colaj - Facebook
dinamo supercupa castigatoare jpg