Halep, victorie cu dureri la Toronto. Joi joacă în optimi


    Simona Halep în acțiuneFOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep în acțiuneFOTO: Guliver/ Gettyimages

Simona Halep a avut un debut cu emoții la Toronto, acolo unde se dispută anul acesta Rogers Cup la tenis feminin. În timpul meciului câștigat cu Brady a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar la final a recunoscut că are ceva probleme.

Simona a avut nevoie de două ore și jumătate pentru a o învinge în turul secund de al Toronto pe Jennifer Brady, scor 4-6, 7-5, 7-6. La startul setului decisive ea a primit chiar și îngrijiri medicale la gamba piciorului stâng, iar la final a recunocut într-un interviu pentru Digi Sport că săptămânile de vacanță și-au spus cuvântul. ”Am avut mici dureri la tendonul lui Ahile, dar este normal după atâta pauză și pe suprafața aceasta este inevitabilă durerea la tendon. Am de o perioadă lungă dureri, dar per total a fost un meci bun și mă bucur că eu l-am câștigat”, a declarat Simona Halep pentru sursa citată.

Pentru Simona Halep, turneul canadian este important deoarece are de apărat trofeul cucerit anul trecut, la Montreal. Acesta i-a adus și 900 de puncte în clasamentul mondial. Prin calificarea în optimile de finală, ea și-a apărat deja 100. Oricum, situația nu e atât de îngrijorătoare. În cel mai rău caz, constănțeanca va cădea pe locul 6 în lume, dar asta ar însemna ca Elina Svitolina să cucerească titlul, ceea ce este destul de improbabil în condițiile formei arătate de ucraineancă.

Joi seară, de la ora 21.00, Simona Halep va reveni pe teren, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova, în optimile de finală ale competiției canadiene.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
cub morris png
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg