James Bond dă startul Jocurilor Olimpice

simeon stalpnicul png

Regina Elisabeta a II-a a insistat personal pentru ca actorul principal din seria de filme James Bond să ia parte la evenimentul de la 27 iulie.

Cu mai puţin de patru luni până la startul Olimpiadei de vară, au apărut şi primele detalii privind spectacolul festivităţii de deschidere, programată pe Stadionul Olimpic din Londra.

Astfel, zecile de mii de spectatori şi sutele de milioane de telespectatori vor avea parte de o surpriză plăcută, un număr personal al actorului Daniel Craig, actualul James Bond.

simeon stalpnicul png

Conform presei din Albion, agentul 007 ar fi făcut deja nişte repetiţii la Palatul Buckingham, reşedinţa principală a monarhilor britanici. De altfel, Regina Elisabeta a II-a a ţinut neapărat să deschidă Olimpiada cu James Bond, considerat un simbol al cinematografiei britanice.

Din câte se pare, scenariul pregătit de organizatori va fi unul grandios, Daniel Craig urmând să fie paraşutat în interiorul arenei dintr-un elicopter. Pentru numeroşii fani ai lui James Bond, festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice nu va fi însă decât „încălzirea" pentru cea de-a 23-a reprezentaţie a popularului personaj: în noiembrie e programată lansarea filmului „Skyfall".

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg