Kovacs a intrat în gura şefilor!

Insuccesul de la Randers şi mai ales jocul modest prestat de jucătoare l-a făcut pe preşedintele Ioan Gavrilescu să îi ceară explicaţii antrenorului.

"Nu mi-a plăcut nici jocul, nici cum a fost alcătuită şi condusă echipa de pe bancă, iar asta mă îngrijorează pentru viitor. Vor fi nişte întrebări şi pentru antrenori. Nu vreau să dramatizez, dar ceva nu funcţionează şi trebuie să descoperim rapid ce", a tunat cel care conduce de peste trei decenii destinele Oltchimului.

Deşi Kovacs are semnat un contract pe două sezoane cu gruparea vâlceană, relaţia dintre el şi conducere pare deja şubredă. Mai mult, există destule similitudini între situaţia sa şi cea a lui Ivica Rimanici, antrenorul care a condus Oltchimul în perioada iulie 2008-februarie 2009.

Radu Voina, tehnicianul cu care "galacticele" au atins finala Ligii Campionilor ne-a declarat că le va încuraja din tribune pe vâlcence la meciul de săptămâna viitoare cu Toulon.

"E bine că acest accident s-a întâmplat acum când lucrurile încă se mai pot remedia. Nu va fi uşor deloc nici duminică pentru că Touloun este reprezentanta unui handbal în plină ascensiune şi are multe jucătoare dornice de afirmare", a avertizat selecţionerul României, care a antrenat un deceniu în Franţa.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
alexandra dinub jpg
front 2 (captura video) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg