Le-au pus gând rău bărbaţilor din Formula 1

simeon stalpnicul png
Tatiana a strălucit într-o ţinută elegantă la o gală de binefacere

Formula 1 nu mai este un sport exclusiv al bărbaţilor. O dovedeşte o tânără din Columbia, Tatiana Calderon, în vârstă de 23 de ani. Bruneta a semnat cu echipa Sauber şi va fi pilot de antrenamente pentru scuderia din Formula 1. În prezent, este singura femeie într-o asemenea poziţie în circuit, însă Tatiana nu se mulţumeşte doar cu atât.

Femeile făceau parte mai mult din decor în lumea curselor de maşini cu mulţi cai putere. Lucrurile tind să se schimbe în ultimul timp, iar dovada cea mai recentă o reprezintă ”transferul” făcut de una dintre cele mai vechi echipe din Formula 1. Oficialii de la Sauber au adus ca pilot de antrenamente o reprezentantă a sexului frumos. În vârstă de doar 23 de ani, Tatiana Calderon este o împătimită a vitezei, fostă concurentă în circuitul GP3. ”De abia aştept să lucrez cu echipa şi să învăţ cât se poate de mult. Este un pas mai aproape de visul meciu, acela de a lua startul într-o cursă din Formula 1”, a spus Tatiana. 

simeon stalpnicul png

Cei de la Sauber au mai avut o tentativă de a coopta în angrenajul echipei o femeie, pe Simona de Silvestro, pe care au încercat să o aducă aproape de Formula 1, însă proiectul s-a dovedit a fi un eşec total, ea preferând să participe la cursele din Formula E. Revenind la noul pilot de la Sauber, columbianca de 23 de ani a început deja antrenamentele pe simulator şi lucrează cu inginerii echipei. Scuderia elveţiană are în conducere o femeie, Monisha Kaltenborn, iar cei de la Williams sunt conduşi de Claire, fiica fondatorului echipei, Frank Williams.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
politistii dga au descins in ptf bors pentru perchezitii foto
tineri telefoane pixabay.com
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali