Ministrul Funeriu se crede Federer! - FOTO/VIDEO

Luni a avut loc inaugurarea Arenei centrale, de la Academia de Tenis Herăstrău din Bucureşti, locul unde se va desfăşura între 16 şi 23 iulie, turneul internaţional feminin de tenis BCR Open România, dotat cu premii de 100.000 dolari, plus ospitalitate.

Ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a vrut să impresioneze audienţa cu talentul său în mânuirea rachetei, dar mai mult a stârnit zâmbetele celor prezenţi. Funeriu a oferit chiar o replică antologică la un schimb de mingi cu Ruxandra Dragomir.

Fosta mare campioană l-a avertizat cu urmează un as din serviciu, iar Funeriu a replicat ţanţoş: "Aveţi deja un as peste fileu!"

Arena centrală va avea 1.700 de locuri, iar pe terenurile doi şi trei capacitatea tribunelor va fi de 600 de locuri. Construcţia arenei a costat 50.000 de euro, toate cheltuielile fiind suportate de FR de Tenis.

"Este destul de emoţionant pentru mine şi trebuie să recunosc faptul că nu este prima dată. Am primit şi câteva reproşuri, că este bine să vin mai des, dar ... în măsura posibilităţilor. Am lovit mingea, doamna Dragomir m-a alergat mai mult decât sindicatele. Am mai jucat tenis ca orice jucător amator, în copilărie, dar şi în perioada studenţiei. Fac destul de mult sport. Acum, de când ocup acestă funcţie, timpul este mult mai limitat dar, nu neglijez sportul. Nicio o zi fără sport, mie îmi plac mult sporturile de echipă'', a spus Funeriu după terminarea partidei demonstrative.

Mult mai diplomată, Ruxandra Dragomir a precizat la rândul său: "Cred că Daniel Funeriu a fost puţin emoţionat. Noi am mai jucat şi în trecut de câteva ori. Pot să spun că l-am rugat să vină mai des la tenis pentru că este suficient de talentat, pentru a învăţa acest sport minunat, foarte repede. După cum aţi observat, am avut câteva schimburi de mingi foarte frumoase, din punctul meu de vedere. Ne simţim foarte bine".

La inaugurarea de luni au mai participat Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Sorin Matei, preşedintele Federaţiei Române de Atletism.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
cub emma corrin png
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg