Naţionala feminină a câştigat Trofeul Carpaţi la handbal

Victorioasă şi în faţa Macedoniei (37-24) şi Poloniei (32-24), naţionala a ocupat primul loc, fiind urmată de Polonia 3  puncte, Ucraina 3p şi Macedonia 0p. În ultimul meci, golurile României au fost marcate de Geiger 12, Gâlcă-Stanca 7, Elisei-Ardean 4, Paraschiv 3, Puşcaşu-Curea 2, Meiroşu-Fiera 2, Manea 2, Neagu 2 şi Tivadar 1. Din echipa Ucrainei s-a remarcat Pidpalova, cu 7 goluri.

La finalul competiţiei, antrenorul Radu Voina s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei noastre. "Atmosfera este bună, iar acest aspect contează în perspectiva Europenelor. Nu ne-au interesat rezultatele, ci relaţiile de joc. Sper să rezolvăm problema fluctuaţiilor din jocul nostru",  a declarat Voina.

Până la CE din decembrie, România va participa la un turneu în Franţa (26-28 noiembrie) şi va disputa două meciuri-test cu Germania, în 30 noiembrie şi 1 decembrie.

Următoarea convocare a echipei antrenate de Radu Voina şi Luminiţa Huţupan Dinu este programată pentru data de 23 noiembrie. Până la plecarea la Campionatul European din luna decembrie, naţionala României mai are programată participarea la un turneu amical în Franţa (26-28 noiembrie) şi disputarea a două partide de verificare, cu echipa Germaniei (30 noiembrie-1 decembrie).

La CE din Danemarca şi Norvegia, tricolorele vor debuta în grupa A, în compania Spaniei, la 7 decembrie. Din grupă mai fac parte echipele Danemarcei şi Serbiei.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub isabela onoriu png
cub morris png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg