Pavel: "Suntem foarte relaxaţi, presiunea este pe argentinieni"

"Suntem şi vom fi foarte relaxaţi, presiunea va fi pe Argentina, iar în Cupa Davis acest lucru ne poate fi benefic", a declarat Pavel, despre care Clarin a scris că adoptat o declaraţie "fotbalistică" şi a "trimis mingea în terenul advers".

Pavel a precizat că nu a decis încă al doilea jucător ce va evolua la simplu, pe lângă Victor Hănescu: "Crivoi şi Ungur sunt doi jucători asemănători, practic nu au diferenţe de clasament, iar cel care va fi mai bun la antrenamentele va evolua alături de Hănescu", a afirmat Pavel.

Victor Hănescu a declarat că este pregătit pentru întâlnirea de la Buenos Aires: "Argentina este o echipă puternică, cu un tenisman precum Nalbandian, printre cei mai buni din circuit, capabil să câştige în faţa oricui".

Tenismanul român a precizat că a dorit să joace mai multe meciuri la turnee din America de Sud pentru a se pregăti de întâlnirea cu Argentina. "Cred că am făcut meciuri bune, deşi rezultatele ar fi putut fi mai bune", a comentat Hănescu.

Hănescu a fost eliminat în prima rundă la Costa do Sauipe şi Acapulco şi în turul doi la Buenos Aires, însă s-a impus la dublu, cu Horia Tecău, la turneul de la Acapulco.

Echipa României, condusă de Andrei Pavel, va fi formată din Victor Hănescu, Adrian Ungur, Victor Crivoi şi Horia Tecău.

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
marius buga pro tv foto facebook jpg
înșelat jpg
cladiri bucuresti jpeg
cub dinu maxer fiul png
image
image
image
image
image
image
Mark Cavendish, Getty Images jpg
Cutremur Turcia, Getty Images jpg
Eric de Oliveira, Sportpictures jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg