Pe Simona Halep o așteaptă «iadul» la Australian Open


    Dalila Jakupovic nu a putut iesi pe picioarele ei de la Australian OpenCaptură video Eurosport
Dalila Jakupovic nu a putut iesi pe picioarele ei de la Australian OpenCaptură video Eurosport

Peste doar o săptămână, Simona Halep, dar și celelalte stele ale tenisului mondial, se vor afla în plin joc la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Numai că la Australian Open, judecând după ce s-a întâmplat ieri la Melbourne, pe jucătoarea noastră o așteaptă iadul. Din păcate, fumul emanat de incendiile de vegetație care afectează Australia, a afectat sănătatea jucătoarelor. De altfel, din acest motiv, ieri, antrenamentele au fost suspendate, iar calificările au fost amânate o oră. Chiar și așa, o jucătoare, slovena Dalila Jakupovic, a fost nevoită să abandoneze meciul din primul tur al calificărilor, din cauza problemelor de respiraţie. Ea s-a retras de pe teren la scorul de 6-4, 5-6, cu minge de 6-6 pentru slovenă, în partida cu elveţianca Stefanie Voegele, după o oră şi 52 de minute de joc. ”Nu am mai smţit niciodată asta, mi-era frică să nu mă prăbuşesc. De aceea m-am ghemuit. Nu mai puteam să merg. La sol era mai uşor de respirat”, a declarat Jakupovic, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tot ieri și Maria Sharapova a fost nevoită să se retragă, dar de la un meci demonstrativ disputat tot la Melbourne. Rusoaica a început să tuşească şi a decis să părăsească terenul la scorul de 7-6 (4), 5-5, pentru Laura Siegemund. ”După două ore şi jumătate, a fost un bun avertisment pentru mine. Cred că am resimţit amândouă fumul”, a declarat Sharapova.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
Bancnotele care valorează 1800 de lire
1 tulburari de somn jpg jpeg
David Popovici (AFP) 000 32CZ9Y6 jpeg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png