Premii record la un concurs de echitaţie din România

16 aprilie 2013

Obiectivul competiţiei este înscrierea echitaţiei autohtone în circuitul ţărilor active la nivel competiţional european, apte să organizeze concursuri de nivel internaţional cu acumulare de puncte FEI - Longines, cuantificabile pentru ierarhia mondială a probelor de sărituri peste obstacole.

Concursul FEI - LONGINES GRAND PRIX are ca invitaţi sportivi din toate ţările Europei, până în acest moment confirmând călăreţi din Grecia, Turcia, Italia, Bulgaria, Austria, Germania, Ungaria şi România. Organizatorii estimează, la nivel de participare în concurs, un număr de 180-200 de cai de performanţă, dintre cei mai valoroşi şi recunoscuţi pentru nivelul internaţional de două stele din ţările participante.

"Suntem mândri că, după succesul ediţiei inaugurale a Salonului Calului din 2012, şi după cele două etape ale Cupei Equestria - Grand Prix-ul României la sărituri peste obstacole, din anii 2011 şi 2012, Clubul Equestria reuşeşte să stimuleze constant nivelul competiţional al echitaţiei la nivel autohton, creând o adevărată <gură de oxigen> pentru echitaţia românească, dar luptând şi pentru alinierea acesteia la nivelul european actual. Reluarea unei tradiţii, aceea a concursurilor cu participare şi standarde internaţionale, ne obligă în direcţia în care ne-am angajat încă de la înfiinţarea clubului, aceea de a reaşeza România pe harta internaţională a echitaţiei", a declarat dr. Ozana Moraru, proprietar al Clubului Equestria.

Despre Equestria:Clubul Equestria a fost înfiinţat în anul 2010 de către Dr. Ozana şi Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbeşti pe o suprafaţă de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă construcţia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs şi manej, padocuri, 50 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori, şi deţine 32 cai (22 proprii şi 10 în pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbări în aer liber în împrejurimi şi organizează permanent lecţii de echitație pentru copii şi amatori. Dotările sunt completate de un hotel şi un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, precum şi o terasă exterioară. Equestria organizează competiţii regulate de echitaţie pentru profesionişti, dar şi pentru copii şi amatori. Manifestările deja tradiţionale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului Bucureşti, concursurile de casă Equestria.

Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
florin calinescu png
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
gigi becali jpg
handbaliste rapid poligon jpg
simona halep jpg
gigi becali jpg
cfr cluj jpg
voluntari fcsb jpg