Roger Federer a câştigat relativ uşor finala Australian Open

Ultima actualizare:

Roger Federer a dovedit că este capabil să atace recordul de victorii la Australian Open, record deţinut de Roy Emerson. Australianul a câştigat de şase ori la Melbourne, cinci dintre victoriile sale fiind la rând (1963-1967).

De asemenea, elveţianul este primul... jucător de tenis-tată care se impune la Internaţionalele de tenis ale Australiei de la Andre Agassi încoace.

"Îmi pare rău că nu am reuşit să câştig în această seară (n.r. - îi dau lacrimile). Mulţumesc echipei mele... Sunt terminat! Nu... Îmi pare rău!", a spus scoţianul după finală.

image

Victorios, Federer a vorbit cu zâmbetul pe buze: "Anul trecut... N-am vrut şi mi s-a întâmplat (nr. referire la faptul că a plâns după finala din 2009). Felicitări, Andy! Eşti tânăr şi vei reuşi. Mulţumesc echipei mele, celor din grupul meu! Nu e uşor să staţi cu mine... Vă mulţumesc că mă acceptaţi aşa cum sunt! Nu e fata mea... (n.r. - arată spre o puştoaică din zona în care au stat susţinătorii săi). Nu a crescut atât de mult... Vă mulţumesc încă o dată!".

Jucatorii americani de tenis Mike si Bob Bryan au confirmat ca sunt printre cei mai valorosi din lume la dublu. Ei au cucerit pentru a patra oara titlul la Melbourne.Cei doi frati au câstigat finala cu Daniel Nestor (Canada) si Nenad Zimonjic (Serbia): 6-3, 6-7, 6-3. Este titlul cu numarul 8 în turneele de Grand Slam pe care Mike si Bob Bryan îl obtin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net