"Schumacher îşi recunoaşte familia şi prietenii"

Ultima actualizare:

    Michael Schumacher se trezeşte lent, dar sigur
Michael Schumacher se trezeşte lent, dar sigur

La un an de la accidentul de schi în urma căruia a intrat în comă, Michael Schumacher (45 de ani) îşi revine încet-încet şi a ajuns chiar să îşi recunoscă familia şi prietenii, conform unui apropiat.

Fostul pilot de Formula 1 Philippe Streiff (59 de ani) a precizat că Schumi nu poate însă să vorbească încă, mai scrie mirror.co.uk. 

"Cu toate acestea, începe să îi recunoască pe apropiaţii săi", a declarat Streiff, care susţine că are aceste informaţii de la soţia lui Schumacher, Corinne, şi de la medicul său.

Însă purtătoarea de cuvânt al lui Schumacher, Sabine Kehm, a explicat că nu ştie de unde are Streiff aceste informaţii: "Avem nevoie de o perioadă lungă. Va dura mult şi va fi o luptă grea. Michael Schumacher face progrese corespunzătoare gravităţii situaţiei. Nu pot confirma ştirea. Pot doar să confirm că nu ştiu de unde obţine informaţii domnul Streiff, pentru că nu are vreo legătură cu noi şi nu a avut niciodată".

A stat în comă şase luni

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net