Serena Williams şi-a anunţat revenirea la antrenamente

Mesajul postat pe reţeaua de socializare a fost însoţit de o fotografie în care Serena poate fi văzută pe teren, echipată într-o ţinută roz care străluceşte în lumina soarelui.

În vârstă de 29 ani, cea mai mică dintre surorile Williams nu a precizat când va reveni în circuitul WTA, însă este de aşteptat ca ea să fie pregătită, până la 20 iunie, pentru a-şi apăra titlul la Wimbledon.

Fostul lider al clasamentului WTA nu a mai disputat niciun meci de nivel ridicat de la finala câştigată anul trecut la All England Club. La scurt timp după acest succes, ea s-a tăiat la piciorul drept într-un restaurant, după ce a călcat pe un pahar spart, fiind operată de două ori. În luna februarie, a fost victima unei embolii pulmonare, care a necesitat spitalizarea sa de urgenţă la Los Angeles.

Serena Williams a ocupat primul loc în clasamentul mondial timp de 123 de săptămâni, având în palmares 13 succese în turneele de Mare Şlem - 4 la Wimbledon, 3 la US Open, 5 la Openul Australiei şi 1 la Ronald Garros.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Ion Hristescu png
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Alertă Rosia Montana baraj Taul Mare
Ministrul german al Apărării Lambrecht a vizitat Odesa FOTO Profimedia
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg