Simona Halep a plecat în Australia în prima zi a anului

Ultima actualizare:

    Simona Halep a plecat in Australia cu noaptea în capFoto: Facebook
Simona Halep a plecat in Australia cu noaptea în capFoto: Facebook

Simona Halep nu a avut timp de odihnă după Revelion. După doar câteva ore de somn a plecat în Australia, acolo unde va debuta în noul sezon.

Acum pe locul 4 în lume, Simona Halep e pusă pe fapte mari încă de la începutul anului. Ea s-a pregătit ca niciodată pentru turneele anului 2020, cu un cantonament de trei săptămâni făcut în premieră în Dubai, la căldură, pe terenuri care sunt identice cu cele din Australia. În plus, acum, după 10 zile petrecute în țară, în timpul Sărbătorilor, ea a decis să plece la Adelaide, orașul în care va juca primul meci oficial din acest an, chiar de pe 1 ianuarie, deși turneul începe pe 12. Poate a contat și faptul că orașul Australian este localitate natală a antrenorului său, Darren Cahill, dar mai mult a contat marea ei dorință de a avea rezultatele la care are tot dreptul să spere. Primele turnee din 2020 sunt Adelaide Open, care se află la prima ediție și, imediat după, Australian Open.

Simona Halep a plecat, miercuri, în Australia şi a declarat, la Aeroportul Henri Coandă, că marele său obiectiv pentru 2020 este reprezentat de Jocurile Olimpice de la Tokyo. ”Plec cu mare drag în această deplasare, m-am pregătit foarte bine şi la Dubai, şi acasă, sunt bucuroasă şi sper să fie cât se poate de bine anul acesta. De fiecare dată când plec îmi doresc maximum, dar sper să fiu cât se poate de pregătită la Melbourne, este cel mai important turneu, am o perioadă destul de bună înainte pentru pregătire şi am încredere că o să fie bine. Mă simt foarte bine, nu am nicio problemă, m-am antrenat bine, sunt mai puternică pe picioare, pe tot corpul, a fost o perioadă super bună şi mă bucur că am fost aptă 100% să fac tot ceea ce a trebuit să fac. Sper să fiu mai matură decât în 2019, sper să fiu mai pozitivă pe teren, o atitudine cât mai bună şi să îmi meargă cât se poate de bine. Dar nu mai există niciun fel de presiune, vreau doar să mă bucur de ceea ce fac”, a declarat Simona Halep la plecarea spre Antipozi.

Jucătoarea noastră a reafirmat că principalul obiectiv din acest an îl reprezintă obținerea titlului olimpic: ”Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta, vreau să ajung cât se poate de odihnită şi cât se poate de fresh la acel turneu, la acea competiţie, nu o să fie uşor pentru că presiunea e diferită, dar orice ar veni peste ar fi ceva în plus şi ar fi super frumos”, a mai spus fostul lider mondial WTA.

Simona Halep a petrecut primul Revelion cu iubitul

Pentru prima dată de când e jucătoare profesionistă, Simona Halep va merge în Australia alături de iubit. Aflată de șase luni într-o relație cu omul de afaceri Toni Iuruc, tenismena a avut parte de o premieră și în noaptea de Revelion, fiind prima alături de omul alături de care vrea să-și petreacă toată viața. Cei doi au trecut în noul an într-un club de fițe din București, ei sărbătorind intrarea în 2020 împreună cu fratele Simonei, Nicolae, și cu soția acestuia, Luminița.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net