Simona Halep abia așteaptă nunta

Ultima actualizare:

    Simona Halep l-a mângâiat de multe ori pe cap pe Toni Iuruc la Gala Tenisului RomânescFOTO: Andrei Constantinescu
Simona Halep l-a mângâiat de multe ori pe cap pe Toni Iuruc la Gala Tenisului RomânescFOTO: Andrei Constantinescu

Simona Halep și-a deschis sufletul într-un interviu acordat site-ului tiebreak.ro. Ea a povestit cum era în copilărie, dar și care este singurul vis pe care nu și l-a îndeplinit încă.

Referitor la primii ani din tenis, Halep a mărturisit că nu a fost deloc ușor, din cauza personalității sale. ”Începuturile în tenis nu au fost prea ușoare. Aveam o personalitate dezvoltată. Mă enervam destul de des, eram foarte emotivă, nu știam să îmi controlez emoțiile. Am fost un copil cuminte și introvertit. Îmi era rușine când urma să intru pe teren la meciuri”, a povestit fostul lider mondial pentru tiebreak.ro.

Fostul lider mondial spune că a avut o carieră plină de succese, în care și-a atins toate obiectivele. Totuși, mai are un vis, pe care încă nu și l-a îndeplinit, dar la care lucrează serios. ”Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit și, bineînțeles, să devin mamă”, a mai spus Halep.

Simona este într-o relație de peste o jumătate de an cu omul de afaceri Toni Iuruc. Cei doi sunt împreună din perioada Wimbledon-ului câștigat de jucătoarea noastră și în luna iulie au fost surprinși de fotoreporterii Click! sărutându-se pasional pe plaja din Mamaia. De atunci, sunt de nedespărțit, iar zvonurile spun că nunta visată de jucătoarea noastră ar urma să aibă loc în luna septembrie, după US Open.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net