Simona Halep e fericită: iubitul i-a ajuns la Madrid

Ultima actualizare:

    Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună la MadridFOTO: Instagram
Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună la MadridFOTO: Instagram

Simona Halep va debuta vineri la Madrid și are un motiv în plus să joace foarte bine. De câteva zile îl are alături și pe iubitul său, omul de afaceri Toni Iuruc.

Acesta nu a însoțit-o în Germania, la Stuttgart, dar a venit să fie alături de ea la turneul patronat de Ion Țiriac. Parcă pentru a știi toată lumea că e fericită, Simona a postat pe Instastory o fotografie cu iubitul ei.

Simona spune că e decisă să facă un turneu foarte bun în capitala Spaniei, acolo unde prima adversară îi va fi spaniola Sara Sorribes Tormo. „O să învăț din înfrângerea cu Sabalenka și o să joc mai bine în următorul meci. Este un turneu special, pentru că este al domnului Țiriac și mereu mă simt extraordinar de bine acolo. Îmi plac condițiile de acolo, sunt răsfățată la Madrid. O să am oameni dragi lângă mine, vine și prietenul meu. O să fie un turneu frumos indiferent de rezultat, așa că o să mă bucur din plin”, a declara Simona Halep, într-un interviu acordat pentru Digi Sport înaintea plecării spre Spania. De altfel, pe acest post se și poate vedea întreg turneul WTA de la Madrid.

Tot vineri vor mai juca și alte două românce: Irina Begu contra Dariei Kasatkina, iar Sorana Cîrstea cu Jessica Pegula. Venită din calificări, Ana Bogdan joacă joi seară cu Anastasia Sevastova.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net