Simona Halep și-a aflat adversarele de la Montreal

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: EPA
Simona HalepFOTO: EPA

Simona Halep va reveni din această săptămână pe teren. Ea va debuta direct în turul secund al Rogers Cup, care se va disputa la Montreal.

Desemnată cap de serie numărul 6, Simona Halep, care nu a mai jucat un meci oficial din 12 mai, de când a suferit ruptura musculară a gamba piciorului stâng în timpul meciului cu Angelique Kerber, de la Roma, va juca în turul secund contra învingătoarei meciului dintre americanca Danielle Collins (nr. 36 WTA) și elvețianca Jil Teichmann (65 WTA).

Dacă va trece în optimi, pe româncă o va aștepta, cel mai probabil, o confruntare cu rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, cap de serie 10, sau cu estona Anett Kontaveit. Apoi, în sferturi, am putea avea un meci de gală contra canadiencei de origine română Bianca Andreescu. Oricum, așa cum a mărturisit la plecarea spre Canada, ”nu-mi propun absolut nimic, doar să fiu sănătoasă şi să încerc să joc cât mai multe meciuri se poate. Mi-e dor de teren, mi-e dor de turneu, de competiţie, ştiu că o să fie foarte greu la început, dar nu mi-e teamă, o să merg cu încredere şi o să văd ce pot să fac”. Din păcate, de azi, Simona va ieși pentru prima dată din februarie 2014, adică după 393 de săptămâni, din Top 10 mondial. Absența forțată din circuit provocată de accidentare a făcut ca ea să cadă trei locuri în clasament, unde va ocupa locul 13.

Tot la Montreal joacă și o altă româncă, Sorana Cîrstea. Clasată pe 40 în lume aceasta va avea un meci echilibrat în primul tur, contra americancei Alison Riske, locul 37 WTA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net