Simona Halep și Toni Iuruc, logodnă secretă! Ce ținută a purtat "mireasa" în ziua cea mare


    Simona Halep și Toniu Iuruc, de acum, soț și soțiefoto: arhivă personală
Simona Halep și Toniu Iuruc, de acum, soț și soțiefoto: arhivă personală

Petrecere de pomină organizată vineri, 23 iulie, de Simona Halep (29 de ani), care a marcat astfel logodna cu Toni Iuruc (42 de ani), cel care i-a dăruit inelul în urmă cu doar o lună.

Petrecerea machedonească a fost una grandioasă și s-a ținut în mare secret, chiar în vila de lux a Simonei Halep de la Izvorani, anunță Prosport.ro. Fostul numărul unu mondial în clasamentul WTA a ales să poarte o rochie scurtă, roșie ca focul, culoarea dragostei.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au așteptat invitații la vila lor din Izvorani, de pe malul lacului Snagov, în valoare de 1.000.000 de euro. Petrecerea a început în jurul orei 19:30. Înainte însă omul de afaceri a mers la restaurantul Studio 80, din Pipera, unde a fost locul de întâlnire al invitaților, care au fost preluați în mașini speciale și conduși la eveniment. Nașul de cununie al Simonei Halep și al lui Toni Iuruc se pare că va fi Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, vărul omului de afaceri care s-a logodit cu jucătoarea de tenis.


    Simona Halep, la machiaj, în ziua cununieifoto: Instagram
Simona Halep, la machiaj, în ziua cununieifoto: Instagram


    Simona Halep a purtat o rochiță roșie, care i-a venit superbfoto: prosport.ro
Simona Halep a purtat o rochiță roșie, care i-a venit superbfoto: prosport.ro

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în urmă cu o lună

Simona Halep și Toni Iuruc au avut foarte mulți invitați la petrecere, însă de la ceremonie au lipsit atât Ion Țiriac, cât și Gheorghe Hagi. Simona Halep a primit, recent, inelul de la Toni Iuruc. “E foarte frumos și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur că am făcut pasul deja, este un moment foarte, foarte frumos din viața mea”, a spus tenismena. Simona Halep a declarat deseori că vrea familie şi îşi doreşte copii. Averea jucătoarei depăşeşte 30.000.000 de euro.

Mai multe imagini, pe www.prosport.ro

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
cub gabriel apostol png
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
mihaela radulescu jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
pod blaj jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png