Soarta Grand Slam-ului de la US Open va fi decisă în luna iunie


    Rafael Nadal este ultimul campion de la US OpenFoto: Guliver/ GettyImages
Rafael Nadal este ultimul campion de la US OpenFoto: Guliver/ GettyImages

Pandemia de coronavirus și starea de incertitudine care planează peste activitățile din următoarele luni, îi fac pe organizatorii turneului de la US Open să fie extrem de precauți când vine vorba de disputarea sau amânarea competiției.

Conform celor de la ”New York Times”, Federaţia americană de tenis ar urma să ia o decizie în iunie în legătură cu ediţia din acest an a competiţiei. USTA a precizat că turneul de la Flushing Meadows continuă să fie planificat pentru perioada 31 august-14 septembrie. ”Nu avem fixată încă o dată pentru a lua decizia, deoarece lucrurile se schimbă foarte repede”, a declarat directorul executiv al USTA, Michael Dowse.

Pentru prima dată de la începutul Erei Open, sezonul de tenis a fost suspendat pentru mai multe luni, din martie până la 13 iulie. Totul, din cauza pandemiei de coronavirus. Până acum, cea mai importantă competiție anulată este cea de la Wimbledon, în vreme ce turneul de Grand Slam de la Roland Garros a fost amânat pentru a doua jumătate a lunii septembrie.

În acest moment, statul New York este cel mai afectat din SUA de pandemia de coronavirus și de aceea nu se știe dacă oficialitățile vor permite disputarea manifestărilor programate în august. De altfel, chiar acum o arenă închisă din cadrul bazei US Open serveşte în prezent drept spital temporar, din cauza crizei din metropola americană.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
alexandra dinub jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg