Sorin Toacsen: "Naţionala de tineret a fost de nerecunoscut cu Ungaria"

Antrenorul federal Sorin Toacsen şi-a exprimat regretul pentru acest rezultat, dar mai ales pentru evoluţia tricolorilor din repriza a doua a meciului cu Ungaria, una pe care a caracterizat-o ca fiind una dintre cele mai slabe pe care le-a văzut la o naţională de-a noastră în ultimul timp. "Am început bine turneul, câştigând cu 26-18 în faţa Belgiei, care, pe lângă faptul că evolua acasă, reuşise să ne învingă cu ceva timp în urmă. Sincer vorbind, ne era teamă de acest meci. Contra Ungariei, în meciul doi, am început bine, însă din minutul 34-35 echipa noastră a fost de nerecunoscut. Am pierdut la o diferenţă de şapte goluri (n.r. 28-35). În ultima partidă, contra Poloniei, aveam două variante pentru a ne califica. Fie să câştigăm la o diferenţă de 14 goluri, fie să obţinem victoria la minimum un gol şi să aşteptăm ca Belgia să se impună sau să facă egal cu Ungaria. De data aceasta, naţionala a jucat extraordinar după pauză. Polonia a condus, la un moment dat, cu şapte goluri. Atunci antrenorul Titel Răduţă a trecut la o apărare avansată. O decizie riscantă, pentru că nu ştiam dacă jucătorii vor rezista fizic. Ei s-au mobilizat însă exemplar, impunându-se cu 35-34", ne-a declarat fostul portar.

Ungaria a reuşit să câştige (28-24) în faţa Belgiei, în ultimul meci, astfel că a ocupat primul loc în grupă, la egalitate de puncte (4) cu Polonia şi România, dar având un golaeraj mai bun.

Toacsen a explicat oscilaţiile din jocul tricolorilor, de la o repriză la alta, prin faptul că majoritatea componenţilor naţionalei de tineret nu au încă acea experienţă de care ai nevoie pentru a face faţă la nivel internaţional. "Ei nu prea joacă la echipele lor de club, iar acest fapt s-a observat şi în aceste preliminarii ale Campionatului Mondial", a concluzionat fostul internaţional.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub isabela onoriu png
cub morris png
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg