Tiger are casă de 50 de milioane $

Ultima actualizare:

Atunci când Tiger a prospectat zona rezidenţia de lux aflată pe Jupiter Island în Florida avea o familie model şi era numărul 1 mondial la golf. A cumpărat proprietatea care se întinde pe o suprafaţă de patru hectare cu 35 de milioane de dolari cu intenţia de a o transforma într-o reşedinţă de vis pentru el, Elin şi copiii lor.

După trei ani şi alte 15 milioane de dolari investite în modernizarea casei şi a împrejurimilor, Tiger se va muta în ea în postura de burlac şi fără a mai deţine prima poziţie în clasamentul Asociaţiei Profesioniste de Golf.

Se anunţă liber la petreceri în paradisul de pe malul Atlanticului. Un living imens, 5 dormitoare, dintre care unul gigantic care ar fi trebuit să găzduiască cuplul Tiger-Elin şi un subsol cu cramă, minicinematograf şi o sală de jocuri sunt principalele atracţii.

Casa are geamuri imense, care oferă o privelişte de vis către ocean, iar accesul la etaj se face cu un lift transparent. O piscină de înot şi una de sărituri, un teren de tenis, un teren de golf, o sală de sport, o casă de oaspeţi şi un garaj completează proprietatea. Nu lipseşte nici docul unde Tiger îşi va ancora iahtul numit „Privacy".

Ar putea fi vecin cu fosta soţie

Dacă nu a reuşit să se mute în noua casă cu întreaga familie, Tiger i-ar putea avea totuşi foarte aproape pe Elin şi pe cei doi copii. Fosta soţie a fost văzută în două rânduri vizionând un apartament penthouse aflat la doar câţiva kilometri de noua reşedinţă a lui Woods.

Elin ar fi primit circa 100 de milioane de dolari în urma divorţului şi a declarat că fericirea copiilor ei contează cel mai mult şi va rămâne astfel în relaţii apropiate cu tatăl lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net