TV Rottenburg, prima echipă de volei desființată de coronavirus


    TV Rottenburg a jucat 19 ani in prima ligă germană de volei
TV Rottenburg a jucat 19 ani in prima ligă germană de volei

Pandemia de coronavirus nu a dat peste cap doar campionatele, ci și bugetele echipelor sau ale sponsorilor formațiilor. Tocmai din acest motiv una dintre echipele de tradiție din campionatul masculin de volei al Germaniei a anunțat că se retrage din următoarea ediție a Bundesligii.

TV Rottenburg este prima formație din voleiul mondial care a anunțat în mod public că din cauza coronavirusului, care a afectat afacerile sponsorului principal, nu se mai poate înscrie în ediția viitoare a primei ligi germane masculine de volei, Bundesliga. Mai mult, criza este atât de gravă încât nici măcar în liga secundă nu se va mai înscrie. Echipă cu o prezență neîntreruptă de aproape 20 de ani pe prima scenă a voleiului masculin din Germania, TV Rottenburg ocupa, la momentul opririi campionatului, locul 9 din 12 echipe. Germania este una dintre multele țări (sunt peste 30 în lume) care au decis ca în acest sezon să nu mai acorde titlul de campioană. Altele, printre care și România, au decis să oprească întrecerea internă, dar să desemneze o câștigătoare a competiției.

În sportul mondial, o singură echipă își mai anunțase până acum desființarea din cauza pandemiei: formația slovacă de fotbal MK Zilina, una dintre echipele de top din această țară.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
infidelitate 0 jpeg
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png