VIDEO: Rusoaica Chakvetadze a leşinat pe terenul de tenis

Ultima actualizare:

Momentul şocant a avut loc pe finalul setului al doilea, la scorul de 6-1, 3-5 pentru Caroline Wozniacki, în timp ce jucătoarea din Rusia se pregătea să servească în încercarea de a-şi adjudeca setul al doilea.

Chakvetadze s-a prăbuşit pe teren, punând în alertă maximă pe toată lumea. Rusoaica a primit îngrijiri medicale pentru şapte minute şi a încercat să continue partida. Nu a reuşit să joace decât un punct şi apoi a abandonat, într-un moment în care domina partida şi îi provocase câteva accese de furie numărului doi mondial, daneza lovind chiar cu racheta de suprafaţa de joc.

Cap de serie numărul 1, fostul lider mondial, Caroline Wozniacki, care ar putea reveni pe primul loc în lume dacă ajunge în semifinale la Dubai, s-a declarat şocată să o vadă pe Anna, pe care a caracterizat-o drept una dintre cele mai bune prietene ale sale din circuitul mondial, cum cade inertă. "Dintr-o dată, am văzut-o leşinând pe teren. Nu ştiam ce s-a întâmplat", a declarat daneza. "A fost un şoc. M-am speriat. Să vezi cum cineva leşină în terenul celălalt nu e ceva plăcut. Am vrut să mă asigur că totul e în regulă cu ea, şi am mers acolo", a mai spus Wozniacki.

Potrivit informaţiilor furnizate de către medici, Chakvetadze a contractat un virus stomacal.

Wozniacki va juca în turul următor cu japoneza Ayumi Morita, care a trecut surprinzător în turul al doilea de Sania Mirza cu scorul de 6-4, 6-2.

Vezi momentele care au speriat întreaga asistenţă:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net