Visul Serenei Williams: „Să inventeze cineva mașina timpului, să ajung la nunta mea din nou”


    Serena Williams a purtat o rochie de mireasă impresionantăFoto: Getty
Serena Williams a purtat o rochie de mireasă impresionantăFoto: Getty

Serena Williams îndrăgește la nebunie ziua nunții sale, care a avut loc în luna noiembrie, a anului trecut, în New Orleans. Cea mai titrată jucătoare de tenis a lumii și-a unit destinele cu Alexis Ohanian, co-fondatorul rețelei sociale Reddit.

Campioana le-a spus fanilor de pe Instagram că și-ar dori să mai retrăiască momentele de-atunci, așa că a acceptat fără ezitare să apară pe coperta revistei Brides, în numărul care va apărea pe piață în perioada februarie/martie.

simeon stalpnicul png

„Încă sper că cineva o să inventeze mașina timpului pentru a retrăi nunta mea”, a scris Serena. Jucătoarea de tenis și-a manifestat admirația pentru Donatella Versace, întrucât, pentru ședința foto, a purtat două creații semnate de celebrul designer. Serena a părut ca o prințesă în timp ce a pozat în rochiile albe cu trena lungă. 

simeon stalpnicul png

Nunta Serenei cu Alexis a avut loc la Centrul de Artă Contemporană din New Orleans, acolo unde perechea a fost înconjurată de prieteni, familie și celebrități. „Alexis a vrut foarte mult să facem nunta în New Orleans. Este orașul lui favorit. Are o puternică influență europeană. Este amuzant și aici găsești o mâncare extraordinară”, a afirmat celebra jucătoare de tenis pentru revista Vogue. 


    Serena Wiiliams şi Alexis Ohanian s-au căsătorit în noiembrie 2017
Serena Wiiliams şi Alexis Ohanian s-au căsătorit în noiembrie 2017
FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Bryan Johnson jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg