Beyonce şi Kelly Rowland se reunesc la X Factor

Juriul X Factor este format din Mihai Morar, Paula Seling şi Adi Sînă
Juriul X Factor este format din Mihai Morar, Paula Seling şi Adi Sînă

Deşi audiţiile megashow-ului X Factor din Marea Britanie au ajuns abia la jumătate, zvonurile cu privire la Grupele Judecătorilor nu au întârziat să apară. Se pare că Beyoncé Knowles îşi va ajuta fost colegă de la Destiny's Child, acum membră a juriului X Factor, să îşi aleagă finaliştii.

Potrivit publicaţiei engleze Heat, celebra Beyoncé Knowles se va reuni cu Kelly Rowland, fosta sa colegă din Destiny's Child, de această dată nu pe scenă, ci în culisele ei, pentru a-i ajuta pe concurenţii celui mai popular show din lume să devină adevărate staruri.

Cele două vedete vor analiza împreună concurenţii şi îi vor alege pe cei mai promiţători dintre aceştia, atât din punct de vedere al vocii, cât şi al prezenţei scenice. Mai mult, participanţii care vor ajunge în următoarea etapă a show-ului vor fi coordonaţi de cele două supervedete, astfel încât să ajungă să susţină reprezentaţii impecabile în faţa a milioane de telespectatori.

Beyonce i se alătură fostei sale colege pentru că, aşa cum recunoaşte, nu are astâmpăr când nu lucrează.

"Devin chiar supărătoare în momentele când nu cânt pe scenă şi nu am nicio şedinţă foto de realizat. Sunt prea mulţi oameni care se uită la mine aşteptând să fac ceva extraordinar", spune ea.

La fiecare sezon al megashow-ului X Factor, juraţii cooptează un coleg din industria pe care o reprezintă, pentru a-i ajuta să-i selecteze şi să-I antreneze pe cei mai talentaţi concurenţi.

Anul trecut, Will.l.am, instrumentistul de la Black Eyed Peas, i s-a alăturat lui Cheryl Cole ca mentor al participanţilor X Factor, iar Sharon Osbourne i-a sprijinit pe concurenţii coordonaţi de juratul Louis Walsh.

Şi in România auditiile X Factor au fost un adevărat fenomen. După Timişoara, Cluj şi Constanţa, în acest weekend va veni rândul Iaşului să aibă întâlnirea de gradul X cu Adrian Sîna, Paula Seling şi Mihai Morar. Miza nu este deloc mică. Cel care va câştiga X Factor România pe lângă visul celebrităţii va primi şi cel mai mare premiu din istoria televiziunii, 200.000 de euro oferiţi de Orange.


    Juriul X Factor este format din Mihai Morar, Paula Seling şi Adi Sînă
Juriul X Factor este format din Mihai Morar, Paula Seling şi Adi Sînă
Bancnotele care valorează 1800 de lire
bacteria care te poate ucide
Ceapă
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
shutterstock 2130077543 (1) jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png