Cine este soția lui Edi Iordănescu, antrenorul care a calificat România la EURO 2024: „Ne-am cununat religios în secret”

Selecționerul naționalei de fotbal a României rămâne extrem de discret în privința vieții sale personale. În ciuda faptului că este un nume pe care orice român îl va recunoaște pe loc, puțini știu faptul că Edi Iordănescu este căsătorit, iar el și soția sa au împreună doi băieți!

Cei doi au împreună 2 copii / foto: gsp.ro
Cei doi au împreună 2 copii / foto: gsp.ro

Selecționerul naționalei de fotbal a României, Edi Iordănescu (în vârstă de 46 de ani) rămâne extrem de discret în privința vieții sale personale. Deși, mai mult ca sigur că orice român va putea recunoaște pe loc numele acestuia, doar foarte puțini oameni știu că Edi Iordănescu este căsătorit de ani buni, iar el și soția a au împreună doi băieți!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, selecționerul României este trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Arabella Kapitany. Cei doi au decis să își unească destinele după 13 ani de relație, fiind căsătoriți încă din anul 2020. Cu ceva timp în urmă, Edi Iordănescu mărturisea că el și soția sa -au cununat religios în secret, iar numai familiile lor au știu.

„Ne-am cununat religios în secret, dar bineînţeles că familiile noastre au ştiut. Ne cunoşteam de patru-cinci ani, dar împreună suntem de vreo trei ani”, spunea cu ani în urmă selecționerul României, conform sursei citate. Arabella Kapitany a fost fotomodel și a terminat Facultatea de Medicină.

Edi Iordănescu a avut o relație cu Delia Matache

Se pare că Edi Iordănescu și actuala sa soție, Arabella Kapitany, au decis să înceapă o relație după ce actualul selecționer al României s-a despărțit de Delia Matache, undeva în perioada 2005 – 2006.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, spunea Edi Iordănescu în 2006, vorbind despre relația sa cu Delia Matache.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net