Euro 2016 Germania - Fran┼úa, 2-0! Gafe Schweinsteiger ┼či Kimmich

8 iulie 2016
image
Schweinsteiger a gre┼čit ├«n careu

Campioana Mondială Germania a fost învinsă de Franţa, 2-0, într-o partidă oficială, pentru prima dată după 58 de ani. Francezii vor juca finala Euro 2016 cu Portugalia, duminică de la ora 22.00.

Reac┼úiile din partea nem┼úilor ┼či a francezilor dup─â meci. Dou─â gafe au f─âcut ca Germania s─â piard─â: Schweinsteiger a comis un hen┼ú ├«n careu, iar Kimmich a pierdut un balon ├«n fa┼úa por┼úii echipei sale, adversarii profit├ónd ┼či punct├ónd pentru 2-0."N-am cuvinte! Nu ├«n┼úeleg cum un fotbalist cu experien┼úa lui Schweinsteiger a putut comite o astfel de gre┼čeal─â. A fost un penalty corect acordatÔÇť, a comentat fostul interna┼úional german, Michael Ballack, ├«n studioul ESPN."Au fost multe lucruri care nu s-au petrecut a┼ča cum am fi dorit, de┼či ne-am implicat foarte mult. Am ├«ncercat s─â juc─âm ├«ntr-o manier─â ofensiv─â, dar nu am avut ┼čansa de a marca. Este adev─ârat c─â a existat ┼či acel penalty, care fost punctul de cotitur─â al meciului. ├Än 2008, 2010 sau 2012 am pierdut ├«n fa┼úa unor echipei mai puternice, ├«ns─â nu a fost cazul ├«n aceast─â sear─â. Am avut juc─âtori accidenta┼úi, precum Gomez ┼či Khedira, Hummels a fost suspendat, iar Boateng a ie┼čit de pe teren accidentat. Aceste absen┼úe nu au putut fi compensate. Am fost sl─âbi┼úi, pentru c─â este vorba de patru juc─âtori extrem de importan┼úi. Echipa mea a f─âcut maximum ┼či nu este nimic de regretat", a declarat selec┼úionerul Germaniei, Joachim Low.

"A trecut mult timp de când nu am mai învins Germania, însă nu am obţinut nimic deocamdată, cu excepţia accesului în finală. Este foarte bine ceea ce am făcut în această seară, am suferit împreună. Această echipă a făcut totul pentru a fi iubită, iar pentru mine este o mare mândrie. Mă bucur foarte mult pentru jucători, deoarece meritau această victorie, au jucat ca o mare echipă. Am crezut mereu în jucătorii mei, cei pe care i-am luat pentru forma acest grup, iar ei m-au răsplătit, este istoria lor, victoria lor", a spus selecţionerul Franţei, Didier Deschamps.

"Este o poveste frumoas─â, ├«ns─â nu avem preten┼úia c─â putem rezolva toate problemele francezilor. Avem aceast─â putere de a le oferi emo┼úii ┼či de a-i face s─â uite de grijile lor. A existat mult entuziasm, mult─â bucurie ┼či fericire ├«n aceast─â sear─â ├«n Fran┼úa. Trebuie s─â savur─âm aceast─â victorie, ├«ns─â cea mai important─â este finala de duminic─â. Trebuie s─â face totul pentru a ajunge ├«n cea mai bun─â form─â la meciul de duminic─â", a mai spus francezul.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tatarusanu nunta21 jpeg
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg