20 iulie ar fi termenul până la care se anunță participantele la ediția viitoare a cupelor europene de fotbal


    Cfr Cluj și FCSB au șanse mari să evolueze și în ediția viitoare a cupelor europene la fotbalFoto: Marian Burlacu
Cfr Cluj și FCSB au șanse mari să evolueze și în ediția viitoare a cupelor europene la fotbalFoto: Marian Burlacu

Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) a organizat astăzi (marți, 21 aprilie), o nouă videoconferință cu liderii tuturor federațiilor europene. Potrivit site-ului oficial al Federației Române de Fotbal (frd.ro), noua dată limită pentru comunicarea echipelor participante în ediția 2020/2021 a competiţiilor europene este 20 iulie.

În comunicatul postat pe frf.ro se subliniază că ”Noua modificare asupra termenului s-a făcut cu scopul de a se obține mai mult timp pentru finalizarea competițiilor interne. Propunerea a fost susținută și de Federația Română de Fotbal. Astfel, noua dată limită pentru comunicarea echipelor participante în competițiile europene este 20 iulie, precedentul termen era 30 iunie și fusese stabilit de UEFA după consultările din 17 martie. Competițiile europene sunt programate acum să debuteze în 28-30 iulie, partidele tur, iar manșa secundă să aibă loc în perioada 4-6 august. De asemenea, în urma discuțiilor avute de administrația UEFA cu federațiile naționale, s-a decis că este necesară încheierea campionatelor pe teren pentru că meritul sportiv și spiritul de competiție sunt criteriile care trebuie să primeze”.FRF a precizat, totodată, că deciziile urmează să fie supuse aprobării în ședința Comitetului Executiv al UEFA care se va desfășura joi, 23 aprilie.

În 27 mai s-ar decide datele ”barajului” pentru Euro 2020

Un alt subiect abordat în cadrul videoconferinței a fost cel referitor la meciurile echipelor naționale. După cum se știe, partidele programate în martie și apoi în iunie au fost amânate și se vor desfășura în toamna acestui an. ”În prezent se lucrează cu trei scenarii pentru organizarea play-off-ului din toamnă, o decizie finală urmând să se ia pe 27 mai, când e programată o nouă ședință a CEx UEFA”, precizează frf.ro. Echipa de fotbal a României este calificată în Play-Off-ul pentru Euro 2020 grație clasării din Liga Națiunilor. Ea va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinală. În cazul unui succes, tricolorii vor juca finala pentru locul la turneul final al Campionatului European, tot pe teren străin, împotriva Bulgariei sau Ungariei.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
cub morris png
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg