32 de echipe se vor lupta la Craiova pentru un loc în Finala Națională Neymar Jr’s Five


    Fotbaliștii români calcă pe urmele lui Neymar
Fotbaliștii români calcă pe urmele lui Neymar

Calificările pentru turneul global de fotbal cinci-la-cinci, Neymar Jr's Five, continuă cu cea de a doua etapă în acest week-end, la Craiova.

Neymar Jr’s Five este un turneu de fotbal cinci-la-cinci cu o caracteristică aparte: de fiecare dată când o echipă înscrie, cealaltă pierde un jucător. Astfel, jocul devine foarte tehnic, dar și foarte tactic. Mai ales că trebuie să-ți surclasezi adversarii în mai puțin de 10 minute pentru a câștiga meciul.

Terenurile din Complexul Sportiv Popeci din Craiova va găzdui a doua etapă de calificare. 32 de echipe se vor duela pe 8 Aprilie, începand cu ora 09.30, în speranța că se vor califica în Finala Națională, care îi duce cu un pas mai aproape de Finala Mondială din Brazilia de la Instituto Projeto Neymar Jr, turneu ce se va desfășura în luna iulie.

Echipele s-au întrecut deja pe sine la categoria “creativitate”, cu denumiri care mai de care mai sugestive – Leii din Bănie, Brazda, Smelly Socks, Voltaire sau Malu Roșu.

De la Craiova, turneul de calificare merge la Timișoara (22 aprilie), Tîrgu Mureș (29 aprilie), Cluj-Napoca (6 mai), Iași (13 mai), Chişinău (20 mai) și Constanța (27 mai).

Din fiecare etapă de calificare, o echipă se califică în finala românească din 10 iunie de la București.

Prima echipă calificată este ABC United din capitală.

Finala mondială are loc la Instituto Projeto Neymar Jr, în statul Sao Paulo din Brazilia. Obiectivul institutului este să ofere educație extracurriculară și activități sportive copiilor dezavantajați și familiilor acestora, promovând incluziunea socială și participarea activă în comunitate. Instituto Projeto Neymar Jr s-a deschis în 2014 și este al doilea program ‘FutbolNet’ creat în parteneriat cu Fundația FC Barcelona în Țara Cafelei, primul fiind cel din favelele orașului Rio de Janeiro.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg