37 de persoane au fost reţinute în urma mitingului «Ştiinţa nu moare!»


    Fanii au fost bătuţi de forţele de ordine
Fanii au fost bătuţi de forţele de ordine

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a dezvăluit că 37 de persoane au fost reţinute la mitingul din Piaţa Victoriei al suporterilor Universităţii Craiova, la care au participat şi fani ai echipelor bucureştene.

"La mitingul din Piaţa Victoriei, la care au participat aproximativ 300 de suporteri ai mai multor formaţii, care a fost însă organizat de suporterii Universităţii Craiova, au fost reţinute 37 de persoane, care au fost conduse la secţiile de poliţie 2 şi 4, pentru verificări şi aplicarea sancţiunilor contravenţionale. Pentru instigarea la violenţă şi tulburarea ordinii publice ei riscă sancţiuni cuprinse între 500 şi 5000 de lei", a spus Georgian Enache.

Suporterii au fost reţinuţi în urma unor incidente în timpul mitingului ce a început la ora 16.00 în Piaţa Victoriei. Fanii au afişat mai multe bannere: "Craiova noastră niciodată nu o să ştii cât de mult te iubim şi te purtăm în suflet", "Ştiinţa va muri când noi nu vom mai fi", "Mititelu groparul Craiovei", "Fotbalul românesc fără dictatori naţiunea aşteaptă", "Mititelu un sărac mincinos ne-a distrus", "Nu cedăm şi drept dovadă ne mutăm peluza-n stradă", "Naşule fă-ţi bagajul şi să cobori, ultimul mandat e adus de procurorii", "Mitică, pensia să-ţi fie pe adresa de la puşcărie", "Sandu şi Dragomir la ospiciu, Mititelu femeia lor de serviciu".

De asemenea, ei au scandat: "De Legea 4 nu ne e frică să-ţi dăm la ... Mitică de la Ligă", "Mitică la puşcărie", "Ştiinţa nu moare", "Pleacă brutare", "Mircea Sandu eşti o mizerie", "Pe Sandu şi Dragomir să-i vedem la cimitir", "România stat poliţienesc", "Ole ola refuzăm dictatura", "Toată lumea ştie, ne conduce SIE", "O dorinţă sinceră, România liberă", "Cea mai proastă loterie este la Jandarmerie".

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg